Afbeelding

Samen je buurt opschonen? Schrijf je nog snel in voor ‘Vleuten-De Meern Schoon!’ op 19 maart.

Nieuws

VLEUTEN-DE MEERN > Dat opruimen niet alleen nuttig is, maar ook nog eens erg leuk zal komende zaterdag duidelijk worden tijdens de nieuwe editie van Vleuten-De Meern Schoon! Was er altijd al een hapje en een drankje bij de locaties zelf, deze editie zullen deelnemers dankzij Lambieck Frituur, Panino di Pino en Zomers ook onderweg of na afloop nog een heerlijk tussendoortje kunnen halen.

Wil je ook zaterdag 19 maart lekker in het zonnetje bijdragen aan een schone leefomgeving en gezellig samenkomen met andere buurtbewoners? Schrijf je dan nog snel in via www.vleutendemeernschoon.nl.

Vanaf 10 uur kun je een vuilknijper, vuilniszak en een hesje ophalen op een van de locaties om daarna aan de slag te gaan om jouw buurt of waar je maar wilt zwerfvuil te prikken. Tot 12.15 uur kun je het zwerfafval en het materiaal weer inleveren. Hoe lang je op pad gaat bepaal je natuurlijk zelf. Elke bijdrage is waardevol. Om 12.15 uur zal een kleine loterij zijn om de opruimactie het feestelijk af te sluiten.

Starten kan op twee locaties: - PLUS Stefan Blom in De Meern (Veldhuizen) - Makelaar Welwonend in Vleuten (Smalle Themaat 24A).

Onderschrift foto: Kim en vriendinnen in actie tijdens Vleuten Schoon op 20 maart 2021 Foto: Alex Willemsen, AlexMedi