Afbeelding

De opschoondag in Harmelen was weer geslaagd

Nieuws

HARMELEN > Op zaterdag 19 maart heeft Harmelen meegedaan aan de landelijke Opschoondag. Jong en oud heeft meegeholpen. Wethouder De Regt was een deel van de ochtend aanwezig om te kijken hoe de inwoners van Harmelen zich inzetten voor een Schoon Harmelen.

In totaal waren er 45 mensen op de been en zijn er 40 volle zakken afval verzameld. Ook grof vuil is verwijderd van plekken waar dit niet hoort te liggen. Een mooie opbrengst, waar we trots op kunnen zijn. Ons dorp ziet er weer schoner uit.

De organisatie wil de vrijwilligers van het dorpshuis bedanken voor de goede verzorging van de koffie en koek tijdens deze dag. De grootste dank gaat natuurlijk naar alle SUPPORTERS VAN SCHOON, die dit mogelijk hebben gemaakt. Er waren veel nieuwe gezichten en veel kinderen, waar wij als organisatie blij van worden. Voor de kinderen lag er een diploma klaar voor hun fantastische werk. Heel veel dank!

In Harmelen zijn al veel mensen met een eigen knijper en zij houden ook de rest van het jaar het dorp schoon. Een eigen knijper is aan te vragen bij Ko Kleijn, ko.kleijn@planet.nl of ansvink1960@gmail.com

Afbeelding