De hele week shoppen met de leukste merken en alles onder één dak.
De hele week shoppen met de leukste merken en alles onder één dak.

De leukste winkel in de regio is dichterbij dan je denkt

Ondernemend

MIJDRECHT > Laat je verrassen door het nieuwste winkelconcept in het gezellige centrum van Mijdrecht. 

De indoor modestad is in de regio voorloper op het gebied van service en verkoopt betaalbare kleding van populaire merken. 

Loop langs de ‘shops’ van jouw favoriete merken als ONLY, PME Legend en My Jewellery met een gouden kledingrekje op wieltjes en shop your heart out.

Aan gezelligheid geen gebrek! Neem plaats aan de 18m lange bar en drink heerlijke koffie of thee van het huis. 

Zin in iets speciaals? Kies dan bijvoorbeeld voor een lekkere cocktail met luxe Dutch Homemade XL macarons. 

Zie je jezelf al zitten, helemaal relaxed aan de bar? 

Het wordt nog beter… Verplaats jezelf daarna naar de luxe paskamerlounge, laat onze stylistes je helpen met je wensen en ontvang persoonlijke hulp en advies.

Het totaalconcept wordt compleet gemaakt door de chique beautysalon. Waan jezelf in een luxueuze spa, hier kun je terecht voor professionele gezichtsbehandelingen, mooie nagels en ontspannende massages.

De Loods heeft alle ingrediënten voor een geslaagd dagje uit en hoopt jou binnenkort te verwelkomen. 

Spoiler alert: volgende week ontvang je bij deze krant een magazine met daarin een cadeaukaart van 25 euro om te besteden bij De Loods. 

Die krijg je! Gewoon zo! Zonder minimale besteding! Dus was je nog niet overtuigd om richting Mijdrecht te gaan, laat dan dit cadeau je overhalen.

Kom langs, bewonder en beleef! Een goed gevoel start bij De Loods. 1100m2 met fashion, gifts, XL macarons en een gratis kopje koffie. Zeven dagen in de week open.