Bloemschikken

DE MEERN > Er is weer een workshop bloemschikken in De Schalm, voor volwassenen op donderdagavond 7 april. Ze maken dan een paastukje. De workshop begint om 19.30 uur en de kosten zijn 17,50 euro per persoon. 

Reserveren is noodzakelijk omdat er maar een beperkt aantal plaatsen is. Reserveren: (030) 6662609 of tickets@schalmdemeern.nl. Betaling bij reservering.


Lunchcafé 

VLEUTERWEIDE > Een groep bewoners zet zich sinds vorig jaar in voor een lunchcafé in Buurtcentrum de Weide Wereld. Op vrijdag 22 april zal deze maandelijkse activiteit weer worden gehouden. Dit zal plaatsvinden van 12.00 tot 14.00 uur in Buurtcentrum de Weide Wereld in Vleuterweide. Vanaf 11.45 uur bent u welkom bij de inloop voor koffie en thee en rond 12.15 uur starten ze met de lunch. Na afloop van het lunchcafé is er ook nog gelegenheid om bij de Mooi4nix winkel langs te gaan. 

Lijkt het u leuk om te komen en houdt u van gezelligheid, sociaal contact en samen eten? Geeft u zich dan op via Wil in je buurt. Op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur op telefoonnummer (030) 6773131. Deelname kost 5 euro en u kunt zich aanmelden tot en met 20 april. 

Wilt u eerst informatie of heeft u een vraag? Dan kunt u contact zoeken met Sandra Willemsen, sociaal makelaar bij DOCK. Swillemsen@dock.nl.


Vakantieweek

VLEUTEN > De Kindervakantieweek Vleuten Haarzuilens (VOVH) zoekt leiding voor de vakantieweek. Een inschrijving bij de VOVH als leiding is de kans om hét feest van ruim 60 jaar oud mee te maken. Na 2 jaar afwezigheid zijn de voorbereidingen nu weer in volle gang. En dat belooft een groot feest. Een bruisend Vleuten in de laatste week van de zomervakantie met een programma dat in het teken zal staan van het uitgestelde 60 jaar bestaan. Hoe ze dat doen zal nog even geheim blijven, maar er wordt in ieder geval hard aan gewerkt. 

Vanaf 1 april 20.00 uur is het weer mogelijk om je als leiding in te schrijven. Wil je er dit jaar dus bij zijn, schrijf je dan in via de website VOVH.nl.


Verhalentafel

LEIDSCHE RIJN > De verhalentafel. Delen van verhalen aan de hand van een kleurrijk bordspel. Het spel nodigt uit tot het ophalen van positieve herinneringen. Er kunnen verhalen gedeeld worden rondom durf, succes, plezier en ontmoeting. Het spel verrast iedere deelnemer met herinneringen die al lang niet meer verteld zijn. Door de kaartjes met vragen ontstaat er betrokkenheid bij elkaar. 

Dit is voor 50-plussers in Buurtcentrum Hoge Weide, Laurierweg 104 in Leidsche Rijn. Elke laatste maandag van de maand, van 10.30 tot 12.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.