Afbeelding
NOEMI SARPE

Luxe zonnebrillen vind u bij Schmidt Optiek.

Ondernemend

LEIDSCHE RIJN > Luxe zonnebrillen vind u bij Schmidt Optiek. In het prachtige lenteweer kan een stijlvolle zonnebril niet ontbreken en wij helpen u graag met het vinden van de perfecte zonnebril! Natuurlijk met een goede UV filter in de glazen voor een goede bescherming van de ogen.

Wilt u een zonnebril op sterkte met gepolariseerde glazen of een andere kleur in de brilglazen? Wij kunnen in de meeste monturen de glazen veranderen! Daarnaast kan onze contactlensspecialist u van dienst zijn bij het aanmeten van de beste lenzen van de hoogste kwaliteit.

Wij hebben een breed scala aan premium zonnebrillen. Met luxe topmerken als Lindberg, Dita, Cartier, Chrome Hearts, Jacques Marie Mage, Thome Browne, Bottega Veneta, Gucci en nog vele andere. Speci-aal voor kinderen heeft Schmidt Optiek Utrecht mooie, comfortabele zonnebrillen in het assortiment. Bij Schmidt Optiek leveren wij de meest luxe topmerken van de optiek industrie voor hem en haar.

Tot ziens!

Het team van Schmidt Optiek Utrecht

 Schmidt Optiek. Parijsboulevard 89, 3541 CS Leidsche Rijn, (030) 2943762 en utrecht@schmidtoptiek.nl. Makkelijk bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Kijk op www.schmidtoptiek.nl.