Afbeelding

Prettig Lopen dag op zaterdag 9 april

Ondernemend

MAARSSEN > Na ruim 2 ½ jaar organiseert de Prettig Lopen Winkel van House of Outdoor & Optics in Maarssen weer een PRETTIG LOPEN DAG! Een dag met tal van activiteiten, waar uw voeten warm voor lopen.

U bent van harte welkom in de schoenenspeciaalzaak waar u op het juiste adres bent voor kwaliteit, comfort en deskundigheid op het gebied van o.a. comfortschoenen, sandalen, pantoffels, wandelschoenen, bergschoenen, wandelsandalen en waterdichte laarzen.

Een nieuw seizoen, prachtige schoenen en sandalen voor dames en heren kleuren de winkel. Op de beneden verdieping vindt u een grote collectie wandel- en bergschoenen. Het deskundige personeel adviseert u bij het maken van de juiste keuze.

Op zaterdag 9 april as. is het feest in de winkel. U kunt komen proeflopen op de Xsensible Stretchwalker, de wandel-sneaker met een unieke balanszool, die zorgt voor een natuurlijke lichaamshouding. Er worden gratis wandeltrainingen gegeven, waarbij je tips krijgt om je wandeltechniek/houding te verbeteren. Kom langs voor een gratis schoen-APK en advies m.b.t. onderhoud van uw wandelschoenen, ongeacht het merk door Hanwag Service Centre. U kunt de hele zaterdag van 10.00 – 17.00 uur terecht voor gratis kort advies van een register podoloog, podotherapeut en medisch pedicure of een heerlijke voet- of onderbeenmassage. Heel veel specialisten bieden gratis hun diensten aan. Bij aanschaf van sandalen, schoenen, etc maakt u deze dag nog kans om mooie prijzen te winnen.

Het team van de Prettig Lopen Winkel staat voor u klaar. Diependaalsedijk 12 in Maarssen. Geopend woensdag t/m zaterdag. Tel. 0346-556166 www.prettiglopenwinkel.nl