Afbeelding

Binnen 20 minuten in het grote, gezellige en nieuwste shopconcept van De Loods.

Ondernemend

MIJDRECHT > Hey jij! Heb jij je cadeaukaart t.w.v. €25,- al besteed bij de indoor modestad van Mijdrecht? Vorige week heb je het toffe De Loods magazine ontvangen waar de cadeaukaart inzat. Time to shop! Er zijn al onwijs veel mensen naar de winkel gekomen maar zij willen ook jou ontmoeten! Knip je cadeaukaart uit en stop ‘m meteen in je portemonnee. Op straat laat je €25,- ook niet liggen toch? Je kunt hem nog inleveren t/m maandag 18 april. Laat De Loods jou verrassen! Deze winkel is voorloper op het gebied van service en verkoopt betaalbare kleding van populaire merken. Shoppen doe je hier met je eigen gouden kledingrekje op wielen. Dat is toch echt fantastisch? Aan gezelligheid niets tekort! Neem plaats aan de 18m lange bar en drink heerlijke koffie of thee van het huis. Extra genieten? Kies dan voor de heerlijke XL macarons van Dutch Homemade.

De Loods is 7 dagen in de week open. Ook op feestdagen! Op goede vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en op tweede paasdag van 12:00 tot 17:00. Dat is tevens de laatste dag dat je gebruik kunt maken van die 25 euro bon!

Het totaalconcept wordt compleet gemaakt door de inpandige beautysalon. Hier waan je jezelf in een luxe spa en kun je o.a. terecht voor een professionele gezichtsbehandeling, mooie nagels of een ontspannende massage. Adres: Dorpsstraat 29 en 35 in het centrum van Mijdrecht

1100m2 FASHION | GIFTS | XL MACARONS| FREE COFFEE | 7 DAYS OPEN