Het hele team van Age van 't Hoff sr. (2e van links) ziet u graag komen.
Het hele team van Age van 't Hoff sr. (2e van links) ziet u graag komen.

Feestelijke opening vernieuwde winkel van Tweewielerspecialis Age van ‘t Hoff in Breukelen

Ondernemend

BREUKELEN > Op vrijdag 15 en zaterdag 16 april is het feest in de vernieuwde winkel van Tweewielerspecialist Age van ‘t Hoff.

Na de officiële opening op vrijdag om 10.00 uur is iedereen twee dagen welkom voor een hapje en een drankje en om natuurlijk de vernieuwde winkel te bewonderen van de rijwielspecialist. ‘We hadden meer ruimte nodig voor de fietsen en daarom moesten we flink verbouwen. En we willen dan ook het hele team en iedereen die er verder aan heeft meegewerkt erg bedanken,’ aldus Age sr. en Tineke van ‘t Hoff over de grote klus, die nu is afgerond. ‘Als je binnenkwam, werd je bijna aangevallen door de vele fietsen. De grootste ergernis was toch het elke dag naar buiten en weer naar binnen zetten van te veel fietsen! Nu staat alles veel overzichtelijker.’ De gerenommeerde fietsenzaak met tal van topmerken, die in 2014 nog het 100-jarige bestaan vierde, kan nu weer jaren vooruit. En dat is goed nieuws voor de vele klanten uit de hele regio. De opening van de vernieuwde winkel markeert nog een een andere belangrijke ontwikkeling van het familiebedrijf met het predicaat hofleverancier. De intrede van de vijfde generatie Van ‘t Hoff is een feit. Zoon Age jr. werkt nu ook in de zaak en dat geeft zekerheid voor de toekomst van een lokale ondernemer met vakmanschap en klantvriendelijkheid. ‘Dus we hebben echt wat te vieren en dat doen we graag met onze klanten. Kom langs vrijdag en zaterdag. Ook kun je op deze dagen informatie krijgen over nieuwe fietsen en e-bikes, onze voorraad en levertijden,’ zo is de uitnodiging van de familie Van ‘t Hoff. 

De Tweewielerspecialist zit aan de Marijkestraat 22 in Breukelen, tel. (0346) 261475 en kijk ook op de website agevanthoff.nl.