Ruime keus en voldoende voorraad voor snelle levering.
Ruime keus en voldoende voorraad voor snelle levering.

Matrassenstad in Breukelen ook open op Tweede Paasdag

Ondernemend

BREUKELEN > Bijna een jaar na de overname van de Matrassenstad in Breukelen maakt ondernemer Jos van Nieuwenhoven de balans op.

‘Het was best een hectische tijd met corona, maar gelukkig bleven de klanten komen, ook in de winkel en via de site. Nog steeds geldt bij ons dat ‘vandaag besteld, is vanavond al slapen’. Er is genoeg op voorraad bij de Matrassenstad,’ aldus Jos van Nieuwenhoven, die de afgelopen maanden hard heeft gewerkt aan een nieuwe inrichting en uitbreiding van het assortiment. ‘We hebben alles voor de slaapkamer, ledikanten, boxsprings, ook een ruime keus kussens en dekbedovertrekken. We zijn nu ook Pullman Shop Dealer.’ En natuurlijk blijft de Matrassenstad het adres voor kwaliteit tegen een heel betaalbare prijs. ‘In deze gekke en onzekere wereld heb je niet overal grip op, maar je kan wel wat doen aan je gezondheid. Een een goede nachtrust is dan essentieel. En dan is de juiste keuze voor een bed en matras belangrijk. Daarom neem ik altijd ruim de tijd voor de klanten voor het juiste advies,’ aldus Jos van Nieuwenhoven met jarenlange ervaring in de branche. ‘Je moet ook zeker even 10 minuten proef liggen, niet er even op en eraf. Pas dan weet je of het de goede keus is.’ In de ruime showroom aan de Keulschevaart is er alle tijd en gelegenheid om je keus te maken uit tal van topmerken. De Matrassenstad is nu ook Tweede Paasdag open met een aantrekkelijke korting, zie de advertentie elders in de krant. 

De Matrassenstad, Keulschevaart 3a,  3621 MX Breukelen, (0346) 264010 en info@matrassenstad.nl. Goed bereikbaar vanuit de hele regio en gratis parkeren voor de deur. Kijk ook op https://matrassenstad.nl, ook voor bestellingen.