Ledenvergadering KBO

DE MEERN > KBO Leidsche Rijn houdt dit jaar weer de voorjaars ALV (algemene ledenvergadering) op 29 april. De openbare ledenvergadering wordt gehouden in De Schalm, Oranjelaan 10, 3454BT in De Meern van 14.00 tot 15.00 uur. Tijdens de ledenvergadering komt o.a aan de orde het jaarverslag, financieel verslag en dit jaar de overdracht  van de voorzittershamer. Na de ledenvergadering is er van 15.00 tot 17.00 uur een receptie, waarop afscheid wordt genomen van voorzitter Frans Brinkman, wiens functie helaas vacant is. Mede nemen we afscheid van bestuurslid Reis- en Activiteiten Ria van Oorschot, wiens afscheid vorig jaar door corona  werd uitgesteld.


Bridge

DE MEERN > Vrijdag 22 april is er weer en bridgedrive in De Roef, Touwslagerslaan De Meern. Aanvang 19.15 uur. Zaal open 18.45 uur. Natuurlijk weer met leuke prijsjes. Tijdig opgeven bij Joop en Rita Schwartz, tel.nr. 030-2615532.


Zwembad De Meent

BREUKELEN > Eindelijk kunnen we, na een hele tijd, op zondag 15 mei, de poort weer openen van natuurzwembad de Meent te Breukelen. Om het voor iedereen aantrekkelijk te maken, zodat je de hele zomer weer kunt komen zwemmen, is het familie abonnement nu tegen een aantrekkelijk tarief te bestellen tot 1 mei! U kunt dit alleen online bestellen en direct via iDeal betalen via de website: www.zwembaddemeent.nl. De abonnementen liggen dan vanaf zondag 15 mei klaar in het winkeltje om af te halen. Na 1 mei gelden de normale tarieven. Uiteraard kunt u vanaf heden ook alle andere abonnementen online bestellen. Wilt u eens een keertje na een fietstochtje een kijkje komen nemen en iets nuttigen op het terras dan bent u uiteraard vanaf 15 mei van harte welkom.


Bingo

VLEUTEN > Vrijdag 29 april zal de volgende bingoavond weer plaatsvinden bij PVCV. Eten en drinken kan alleen digitaal betaald worden. De bingo zelf kan contant betaald worden. Gelukkig mag alles weer dus wees er snel bij met reserveren! De organisatie ligt in handen van de supportersvereniging van PVCV. Zoals altijd zijn er weer veel mooie (geld) prijzen te winnen en is er ook alle gelegenheid voor een hapje en een drankje. Aanvang van de bingo is om 20.30 uur, de deuren van de kantine zijn al om 19.30 uur geopend. Om zeker te zijn van een plaats, kunt u reserveren bij Kees van Rijnsoever (030-6771520). De datum van de volgende bingoavond is vrijdag 20 mei. NB. Rolstoelbezitters kunnen tegenwoordig ook goed terecht in de kantine van PVCV.


Koningsdag

VLEUTERWEIDE > Ook in Centrum Vleuterweide wordt Koningsdag volop gevierd. Met een volgeboekte kindervrijmarkt met maar liefst 300 kleedjes, gezellige dansoptredens op het Vleuterweide podium én diverse speelattributen wordt het een gezellige dag. De dresscode is (hoe kan het ook anders); oranje!