Repair Café

HARMELEN > Het Repair Café is deze maand op zaterdag 23 april. Van 10.00 tot 12.00 uur staan de vrijwilligers weer klaar om samen met u kapotte spullen te repareren. U kunt terecht in de Bavohof De Joncheerelaan 7 in Harmelen. Een fietsenmaker, naaister, elektriciens en een meubelmaker staan klaar om u te helpen. Ook kunt u er uw messen en scharen laten slijpen. Om de reparaties zo goed- en vlot mogelijk te kunnen verrichten kan het vrijwilligers team versterking gebruiken. Als u technische ervaring hebt en spreekt het u aan dat repareren de voorkeur verdiend in plaats van weggooien, loop dan eens binnen als wij open zijn of neem contact op met Gert Vendrig 06-14818725. Natuurlijk kunt u ook als bezoeker langs komen om een gezellig praatje te maken en onder het genot van een kopje koffie of thee een beeld te krijgen van wat er aan reparatie mogelijkheden zijn in het Repair Café. Een vrijwillige bijdrage voor koffie, thee en/of reparaties wordt op prijs gesteld.


Geraniumactie 

KOCKENGEN > Voetbalvereniging Kockengen staat weer op het Drie Stammenplein in Kockengen met diverse soorten geraniums en een groot assortiment perkgoed op vrijdag 29 april van 10.00 -18.00 uur en zaterdag 30 april van 9.00 - 14.00 uur. Mocht u van te voren zeker willen zijn van uw plantjes, kunt u bestellen via de bestellijst (welke in Kockengen huis aan huis is bezorgd) of per mail naar geraniums@vvkockengen.nl. Als u exact wilt weten wat voor soorten perkgoed wij verkopen, kunt u een kijkje nemen op www.vvkockengen.nl. U kunt bestellen tot uiterlijk zaterdag 23 april.


Voetbalkooi

MAARSSENBROEK > Zaterdag 23 april wordt de gerenoveerde voetbalkooi in Antilopespoor officieel geopend door niemand minder dan Gerald Vanenburg, een oud-topvoetballer die in de jaren 80 furore maakte. Hij wordt bijgestaan door wethouder Frank van Liempdt. Tweevoudig Nederlands kampioen Freestyle Rowdy Heinen geeft een demonstratie Freestyle en zal daarna Tips&Tricks delen. Het leek de wijk- en bewonerscommissie Antilopespoor mooi om de opening juist dit weekeinde te doen, het weekeinde waarin Johan Cruyff 75 jaar zou zijn geworden en waarin bestuurslid Barbara van Welie de 14K Run Cruyff Legacy loopt. Uw donatie is van harte welkom. De opening is vanaf 13.30 uur in Antilopespoor in Maarssenbroek.


Kinderboerderij

MAARSSENBROEK > Koningsdag op de kinderboerderij Otterspoor is een begrip in Maarssenbroek, na twee jaar afwezigheid staan vrijwilligers weer te trappelen om jong en oud van een gezellige koningsdag te voorzien. Voor wie nog niet weet wat er allemaal te doen is tijdens koningsdag, hier een kleine opsomming. Een mega ezelspringkussen, het wereldberoemde eendjesspel, natuurlijk de touwtrekkraam, ouderwets blikgooien en vang de vis. Van al dat spelen en springen krijg je natuurlijk lekkere trek en ook voor de volwassenen hebben wij heerlijke otterdogs, broodjes kroket en natuurlijk een wijntje of een biertje om de feestvreugde te verhogen. Kortom voor jong en oud en ieder budget is het genieten op onze oranje kinderboerderij.