Een 'groene' paal gaat de grond in.
Een 'groene' paal gaat de grond in.

Eerste paal voor Natuur & Gezondheidcentrum Maarssen

MAARSSEN > Bij een stralende zon, is de bouw van Natuur & Gezondheidcentrum Maarssen aan de Tuinbouwweg van start gegaan. 


Zorgvuldig bewaken de experts het proces, want de heipalen die worden gebruikt zijn bijzondere palen. Het gaat om energiepalen, ook wel ‘groene palen' genoemd. Naast hun constructieve functie functioneren zij ook als grondbron voor het later verwarmen en koelen van het gebouw. Een methode die nog niet veel toegepast is in Nederland, maar die wel in opmars is. 

Dit is een goede start van een prachtig project dat dit jaar vorm gaat krijgen. Door de keuze van een kasconstructie is de bouw relatief snel te realiseren. In september dit jaar is de opening gepland. En wat gaat er dan in het centrum gebeuren? Of je nu klachten hebt of gewoon wilt werken aan je gezondheid, bij het Natuur & Gezondheidcentrum Maarssen kom je om je (weer) lekker in je vel te voelen. 

Om behandeld te worden, te ontspannen, te bewegen of workshops en cursussen te volgen. Het centrum wordt dé plek waar mensen terecht kunnen voor uiteenlopende disciplines: van integrale, complementaire en natuurgeneeskundige zorg tot coaching of cursus voor persoonlijke ontwikkeling of opleiding. 

Westerse en Oosterse geneeskunst zullen verenigd zijn onder één dak. De zorggerichte invulling is op basis van integrale zorg of ‘Integrative Medicine'. Naast de zorggerichte invulling is het centrum gericht op persoonlijke ontwikkeling, actief leren over en werken aan gezondheid en welzijn. 

Persoonlijke ontwikkeling en behoud van leergierigheid zijn belangrijke pijlers van persoonlijk welzijn. Voor meer informatie www.voeljelekkerinjevel.nl.