Afbeelding

Jubilarissen bij de 101-jarige Bazuin De Meern gehuldigd!

Nieuws

DE MEERN > Afgelopen weekend, 21 en 22 mei was het dan eindelijk zover. Voor het jubileumconcert dat op  zaterdagavond 11 juni in Castellum Hoge Woerd plaats vindt, was er een bijzonder weekend voor alle leden georganiseerd. Er werd gerepeteerd aan het speciale jubileumstuk – geschreven door Steven Kamperman - , er werd een ware libdub opgenomen, en er was vlak voor de barbecue een huldiging van maar liefst 16 muzikanten die allemaal hun jubileum vierden als amateur muzikant!

De een speelt al 25 jaar, de ander al maar liefst 45 jaar! Een groot deel van deze jubilarissen hebben “hun hele leven” al bij De Bazuin De Meern gespeeld en dat zegt wel wat over deze zeer trouwe leden en het orkest. Zij vertegenwoordigen de instrumentgroepen klarinet, fluit, trombone, trompet, hoorn, bariton-saxofoon, fagot en melodisch slagerk. Het bestuur van De Bazuin wil graag de hartelijke dank uitbrengen aan Annelies, Esther, Marion, Sabine, Tessa, Sandra, Yvonne, Thea, Linda, Hilde, André, Helga, Marga, Tabe, Joost & Riet en hopen nog lang met elkaar de vrolijke noot met elkaar te kunnen blijven spelen.

En de vereniging groeit ook nog steeds! We verwelkomen altijd graag nieuwe leden, dus als je een muziekinstrument wilt spelen of je kunt het al, neem contact op en kom erbij! info@debazuindemeern.nl.