Voetbal

LEIDSCHE RIJN > Medio 2021 is UVV voetbal in Leidsche Rijn gestart met het opzetten van een dames Sr 35+ team. Gaandeweg kwamen er steeds meer dames bij en werd de groep steeds groter. In de 2e helft van het seizoen 21/22 heeft het team meegedaan aan de vrijdagavond 7x7 30+ competitie. Het is een heel leuke, gezellige en leergierige groep dames die afgelopen seizoen veel heeft geleerd. Op dinsdag (20.15 uur kabouterveld) en vrijdagavond (19.30 uur veld 2b) wordt er getraind op het Paperclipcomplex te Utrecht. Als UVV voetbal willen zij binnen de damesgroep verder groeien. Heb je interesse of ken je dames die het leuk zouden vinden om ook te gaan voetballen, kom gerust langs of meld je aan via: coordinatormeiden@uvv-voetbal.nl. Er wordt t/m eind juni 2022 getraind en na de zomerperiode gaan trainingen verder.


Dierenweide

VLEUTEN > Op zaterdag 11 juni houdt Stichting Dierenweide Vleuten haar jaarlijkse open dag van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens de open dag zijn er diverse activiteiten zoals spelletjes; koe ring gooien, eendjes vissen, een speurtocht over de dierenweide en een echte bijenimker is aanwezig. Uiteraard kunnen ook alle dieren bezocht worden en is er wat te drinken met lekkers te halen.


Cursusproject

HARMELEN > Na bijna 50 jaren vele activiteiten op allerlei gebieden te hebben aangeboden is na intensief overleg besloten om per 1 september alle activiteiten te beĆ«indigen en de Stichting Cursusproject Harmelen op te heffen. De laatste jaren bleek het steeds moeilijker om dorpsgenoten te vinden die graag hun kennis, kunde of hobby wilden delen, en werd het nodig om verder van huis te zoeken naar passende activiteiten, lezingen, rondleidingen, etc.


Vakantieweek

VLEUTEN > Omdat de stichting Vakantie Ontspanning Vleuten Haarzuilens (VOVH) verleden jaar niet haar 60-jarige bestaan heeft kunnen vieren doet ze dat gewoon dit jaar. Een mooie gelegenheid voor een groot feest en dat zullen ze van 15 t/m 19 augustus tijdens de kindervakantieweek ook laten zien. Maar een feestje viert de VOVH niet alleen, dat doen ze samen met zo veel mogelijk kinderen en voor de kinderen is leiding nodig. Als leiding begeleid je overdag met een vriend of vriendin een groepje van ongeveer 10 kinderen en samen doe je allemaal leuke sport- en spelactiviteiten en ga je zelfs een dagje uit naar een speeltuin. De avonden staan in het teken van de leiding, de VOVH organiseert gezellige avonden en een te gek eindfeest met DJ. De VOVH-week gaat zeker door dit jaar, maar op dit moment is er nog niet genoeg leiding om het maximale aantal kinderen mee te laten doen en dus is de VOVH hard op zoek naar meer leiding. Heb jij dus zin in een week vol gezelligheid met leeftijdsgenoten, schrijf je dan nu in via www.vovh.nl, hier vind je ook meer informatie over de VOVH.