Entertainer Daan bracht de stemming er goed in.
Entertainer Daan bracht de stemming er goed in. M Tijsmans

Inlooplunch Harmelen viert 5-jarig bestaan

HARMELEN > Circa 60 ouderen kwamen op 19 mei samen in een versierde zaal in Het Trefpunt te Harmelen voor een feestelijke Inlooplunch.


De vereniging Inlooplunch Harmelen zet zich in voor de eenzame ouderen In Harmelen en omgeving en bestond eigenlijk al in 2021 5 jaar. Vanwege de coronaregelgeving was het destijds niet mogelijk om hier een feestelijke samenkomst van te maken. Maar dat is nu meer dan goedgemaakt. 

De ouderen die in coronatijd gedurende langere tijd binnen moesten blijven konden nu een feestelijke Inlooplunch met extra entertainment bijwonen.

Bij een feest hoort natuurlijk gebak. Bij binnenkomst in de versierde zaal werden de gasten dan ook ontvangen met koffie of thee met een gebakje. Hierna werd een programma verzorgd door de entertainers Daan en Eric van de Corien de Groot Foundation. Zij bezorgden de oudjes een heel gezellige middag met een mix van bekende Nederlandstalige meezingers. Een aan het programma aangepaste inlooplunch werd ingepast in de pauze van het entertainmentprogramma. Voor het vervoer van de gasten die slecht ter been waren en per auto of rolstoel vervoerd moesten worden waren extra vrijwilligers van andere verenigingen beschikbaar. 'Namens de organisatie van het lustrumfeestje hiervoor onze hartelijke dank. Heel fijn dat we in Harmelen elkaar op deze wijze kunnen ondersteunen. Het was een zeer geslaagde middag', aldus de organisatie, die nu al weer bezig is met de volgende editie van Inlooplunch, juist in deze tijd waarin ontmoeten zo belangrijk is.

volle feestzaal
lustrum gebak
entree feestzaal