Mishandeling

LEIDSCHE RIJN > Op Koningsdag om 17.45 uur werd een jongen geslagen bij de hondenuitlaatplek aan de Hof ter Weydeweg bij de ingang van het Máximapark. Bent u de man met grote hond die tussenbeide kwam? De politie komt graag met u in contact. Bel svp 0900-8844 voor OPCO bureau De Meern.


Hennepkwekerij

LEIDSCHE RIJN > In een appartement aan de Operettelaan heeft vorige week brand gewoed. De politie Leidsche Rijn legt de link met een hennepkwekerij, die werd ontdekt in de woning. ‘Zó link die thuiskwekerijen. Gelukkig bleef het vannacht bij schade in appartementencomplex Operettelaan, maar het zullen je buren maar zijn, zeg,’ aldus de politie op twitter. Het vuur zou zijn ontstaan in de meterkast volgens de VRU. De brandweer heeft ook de woning doorzocht. ‘Niemand aangetroffen. In de woning boven de brand was een bewoner thuis en die is gecontroleerd door de ambulancemedewerkers vanwege ingeademde rook. Brand meester gegeven,’ aldus de VRU op twitter.


Kindervakantieweek

VLEUTEN > Het kan weer volgende week: de inschrijving voor de deelnemers start dinsdagavond 7 juni om 20.00 uur voor de Kindervakantieweek Vleuten Haarzuilens 2022! Het aantal inschrijfplekken is mede afhankelijk van het aantal leiding. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt aanmeldingen mogelijk op de reservelijst te plaatsen. Er zijn nog steeds vrijwilligers nodig als leiding, inschrijven kan ook via de site https://www.vovh.nl. De Kindervakantieweek Vleuten Haarzuilens wordt gehouden van maandag 15 augustus t/m vrijdag 19 augustus.