Hoefse Hap

LEIDSCHE RIJN > Welkom bij een nieuwe editie van de Hoefse Hap op 10 juni om 18:00 uur tot uiterlijk 20:00 uur.
Deze keer is er een maaltijd met allerlei warme en koude maaltijdsalades met soep vooraf en een lekker toetje. Deze maaltijd biedt een mooie gelegenheid om mensen te leren kennen. Neem gerust je eventuele gezinsleden, buren of vrienden mee. De maaltijd is voor alle leeftijden en er wordt rekening gehouden met vegan of halal. Een kleine bijdrage van 3,50 per persoon wordt gevraagd, dit kan ter plekke contant betaald worden. Boerderij de Hoef, Hogeweide 6, Utrecht. Aanmelden aub uiterlijk 9 juni via hoefsehap@dehoeftuin.nl of via de intekenlijst in boerderij de Hoef.


Lunch café

VLEUTERWEIDE > Een groep bewoners zet zich met veel enthousiasme in voor een lunch café in Buurtcentrum de Weide Wereld. Op vrijdag 17 juni zal dit voor de derde keer worden georganiseerd. Het zal plaatsvinden van 12.00 tot 14.00 uur in Buurtcentrum de Weide Wereld in Vleuterweide. Vanaf 11.45 uur bent u welkom bij de inloop voor koffie en thee en rond 12.15 uur starten we met de lunch. Na afloop van het lunch café is er ook nog gelegenheid om bij de Mooi4nix winkel langs te gaan. Lijkt het u leuk om te komen en houdt u van gezelligheid, sociaal contact en samen eten? Geeft u zich dan op via Wil in je buurt. Op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur op telefoonnummer 030-6773131. Deelname kost 5 euro en u kunt zich aanmelden tot en met 15 juni. Kunt u niet komen meldt u zich dan af uiterlijk de dag van tevoren. Wilt u eerst informatie of heeft u een vraag? Dan kunt u contact zoeken met Sandra Willemsen, sociaal makelaar bij DOCK. Swillemsen@dock.nl.


Belle

OUD-ZUILEN > Het theatercollectief Matrose uit Utrecht neemt deze zomer Slot Zuylen over met de voorstelling BELLE. Een 360 graden theaterervaring, dwars door Slot Zuylen, geïnspireerd op het leven van Belle van Zuylen. Zij werd in 1740 geboren in een adellijke familie op Slot Zuylen, net buiten Utrecht, en woonde er tot haar 31e. Zij is bekend geworden vanwege haar romans, brieven en politieke pamfletten en was haar tijd ver voor met haar moderne ideeën over onder andere de rol van vrouwen. De locatievoorstelling BELLE is van vrijdag 19 augustus tot en met zondag 4 september 2022 te zien op Slot Zuylen. De première is op vrijdag 26 augustus 2022. De kaartverkoop voor BELLE is gestart via www.matrosespeeltbelle.nl.


Seniorenmiddag

LEIDSCHE RIJN > Zin in een gezellige middag? Ook in de zomermaanden als kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden voor langere tijd op vakantie zijn? Elke woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur in Boerderij De Hoef, Hogeweide 6, 2541BC Utrecht (navigatie Saffraanweg) is er een knotsgezellige middag voor Senioren. Wat is er te doen? Spelletjes zoals klaverjassen, rummikub, bridgen, scrabbelen. Kletsen bij de Kletspot en Kaarten maken. Koffie en thee met wat lekkers voor 1 euro. Hartelijk welkom tel. 0619777067