Seniorenreis

HARMELEN > Na 2 jaar afwezigheid door corona wil de Stichting Seniorenreis Harmelen - als er genoeg belangstelling is - weer een dagtocht verzorgen voor de senioren van Harmelen en wel op 3 augustus. Het dagreisje gaat deze keer naar Diemen om daar in te schepen in een luxe salonboot voor een vaartocht van ongeveer 3,5 uur. Aan boord krijgen zij een broodjeslunch en de kaptein vertelt wat er te zien is. Ook krijgen zij een rondrit door Amstelland. Na deze bijzondere reis sluiten zij af met een diner in Het Wapen van Harmelen. De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen 60 euro. Inschrijven voor deze reis: maandag 11 en 18 juli tussen 14.00 en 16.00 uur in Huize GAZA of telefonisch bij Coby Goes 06-28837900.


Trimhockey

LEIDSCHE RIJN > Trimhockey is een leuke vorm van gemengd hockey voor zowel ‘ooit' als ‘nooit' hockeyers. Dus voor mensen die geen hockeyervaring hebben en voor ervaren hockeyers die geen tijd hebben op zondag, maar toch op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven. Trimhockeyers komen bij hockeyclub Fletiomare op een vaste avond bij elkaar om samen te trainen, op maandag, woensdag of donderdag. Na elke training is er volop ruimte voor veel gezelligheid in de bar! De fanatiekelingen, en met meer hockeyervaring, hebben ook de mogelijkheid om competitie te spelen op doordeweekse avonden. Deze instuifavond op 1 juli is speciaal voor ouders van jeugdleden van Fletiomare maar ook voor iedereen die weleens kennis wil maken met trimhockey. Meld je aan via trimhockey@fletiomare.nl ovv ‘Instuif'.


BBQ

DE MEERN > Op woensdag 13 juli houdt De Schalm speciaal voor de thuisblijvers een barbeque. De kosten hiervoor zijn 7,50 euro per persoon. Heb jij zin om lekker te komen eten, geef je op via tickets@schalmdemeern.nl. Aanvang 16.30 uur. 


Zomerorkest

VLEUTEN > Deze vakantie organiseert Harmonieorkest Vleuten een zomerprojectorkest. Het is samengesteld uit muzikanten van diverse orkesten en wordt geleid door verschillende dirigenten. Zij repeteren in de zomer een aantal weken en sluiten af met een concert en borrel. Het is gericht op gezellig en ontspannen samen muziek maken, niveau is daarbij niet het belangrijkste. Het is geen probleem als je, bijvoorbeeld vanwege vakantie, niet alle repetities aanwezig kunt zijn. Ook niet-leden die een harmonieblaasinstrument of slagwerk spelen, zijn welkom om deel te nemen. Wel verwachten ze dat orkestleden minimaal op HaFaBra niveau A spelen. Dus: hou je van muziek maken en wil je dit wel (weer) eens in een orkest proberen, of heeft je orkest een zomerstop en wil jij graag samen blijven spelen? Meld je dan aan voor het HOV Zomerorkest 2022. De repetities vinden plaats in de CultuurCampus, Burchtpoort 5 in Vleuten en de deelnemersbijdrage voor niet HOV-leden is 20 euro. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op de website: www.harmonieorkestvleuten.nl/hov-zomerorkest-2022.