Watertrampoline

WOERDEN > De watertrampolines in de Cattenbroekerplas kunnen niet worden geplaatst. Het plan was om deze trampolines nog voor de zomervakantie te plaatsen. Helaas heeft de gemeente een incompleet en een niet kloppend frame geleverd gekregen. Het lukt niet meer om de juiste onderdelen nog in de zomervakantie geleverd te krijgen. Daardoor zijn er deze zomer geen trampolines in de Cattenbroekerplas te vinden. De gemeente vindt dit zelf ook erg jammer en had dit graag anders gezien.


Lunchcafé

VLEUTERWEIDE > Een groepje bewoners uit Vleuten de Meern wil graag na de zomervakantie weer een aantal lunchcafe’s organiseren op de vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur. Het lunchcafe zal plaatsvinden in Buurtcentrum de Weide Wereld en hiervoor zoeken zij extra handjes. Er is hulp nodig in de keuken maar ook in de ruimte zelf bij het klaarzetten, boodschappen doen met een auto en afwassen. Weet u van aanpakken? Heeft u overzicht en bent u goed mobiel? Bent u energiek en zorgt u graag voor anderen? Dan kunt u contact zoeken met Sandra Willemsen, sociaal makelaar bij DOCK. Swillemsen@dock.nl of bel naar 06-81317774.


Workshop

HAARZUILENS > De komende twee zaterdagen heeft Travelling Farm Museum  in het kader van 900 jaar Utrecht een bijzondere workshop voor alle leeftijden over iets dat zo essentieel is voor Utrecht, het water. Deze tours onder leiding van kunstenaars gaan in op water en de zuivering ervan. We vertrekken naar het prachtige voedselbos Haarzuilens met één van onze nieuwe installaties en je gaat zelf aan de slag met het bouwen van een filter en het zuiveren van het water dat wordt opgevangen in het landschap van Utrecht West. Kom je ook? We vertrekken vanaf Hof van Bern 33 om 14.00 uur. Vergeet je niet op de geven via tfmdepot@gmail.com.


Drummer gezocht

DE MEERN > Muziekvereniging De Bazuin De Meern zoekt een drummer die het leuk vindt om het hele orkest (van ongeveer 40 muzikanten) het goede ritme mee te geven. Onze huidige drummer kan namelijk ook heel goed bariton spelen, en dat wil ze ook graag doen. Dus we zoeken iemand die een stevig potje kan drummen. Het repertoire is heel divers. Er komen stukken op de lessenaar van Bon Jovi Hitmix tot Frank Sinatra in Concert. De dirigent is de welbespraakte Frank Bollebakker, die steeds meer kwaliteiten uit het orkest weet te halen. Ook muzikanten die een ander instrument bespelen dat past in een harmonie orkest zijn altijd van harte welkom! De repetities zijn weer vanaf 22 augustus op maandagavond in De Meander, Centrumlaan 1, De Meern. Kijk voor meer informatie op de website www.debazuindemeern.nl en neem contact op met info@debazuindemeern.nl