Projectkoor

HARMELEN > Houdt u / houd jij van zingen en lijkt het u/je leuk om projectmatig mee te zingen met anderen in een koor? Christelijk Gemengd Koor Harmelen zoekt zangers en zangeressen om mee te zingen tijdens het kerstconcert 'Licht in de duisternis' op vrijdag 16 december om 20.00 uur in de dorpskerk te Harmelen (Kerkweg 1). Wie zoeken ze voor dit project: zangers en zangeressen bij voorkeur met enige zangervaring. Programma: christelijke liederen van klassiek tot gospel en heel eigentijdse liederen alles m.m.v. solisten, piano en viool. Wanneer? Ze oefenen elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in Het Trefpunt te Harmelen (Iepenlaan 1). Kosten: deelname aan het projectkoor tot aan het concert kost 25 euro. Wilt u/ wil jij bij ons blijven zingen en lid worden van het koor dan gaat de contributie pas per 1 maart 2023 in. Meer informatie? Bel of mail gerust. Gea van der Linden (secretaris) mail: secretariaatCGKH@hotmail.com, Dick Sloof (voorzitter) tel. (0348) 444021, mail: dhsloof@live.nl. Zij zien u /je graag op onze eerste repetitieavond op donderdag 25 augustus in Het Trefpunt! Christelijk Gemend Koor Harmelen.


Zomerpret

LEIDSCHE RIJN > Tot en met 20 augustus verzorgt Leidsche Rijn Centrum elke zaterdag leuke activiteiten voor de kinderen in de leeftijd 3-10 jaar in Rijntjes Summer School! Elke zaterdag vindt er een andere activiteit plaats op het Hof van Bern (en bij heel goed weer de fontein Brusselplein). Mascotte Rijntje is erbij en speelt graag mee met de kinderen. De activiteiten zijn gratis en kinderen kunnen gewoon inlopen van 11.00 tot 15.00 uur. Op zaterdag 13 augustus zijn er sportactiviteiten en leer je nieuwe skills en daag jezelf uit! 20 aug. knutselen get ready for school! kom je een schooletui of -tas maken? Kom ook gezellig naar Leidsche Rijn Centrum en maak er een leuke dag van.


Bingo

DE MEERN > Op woensdag 17 augustus verzorgt De Schalm speciaal voor de thuisblijvers een bingo. De kosten hiervoor zijn 5 euro per persoon. Kom je gezellig bingo spelen, iedereen is welkom. Geef je op via tickets@schalmdemeern.nl. Aanvang 14.00 uur.


Digiwijs

VLEUTEN-DE MEERN > Computers zijn handig als je er mee kunt werken. Lang niet iedereen weet hoe dat moet. Kunt u niet goed overweg met de computer: Digiwijs 3.0 helpt u een flink eind op weg. In een cursus leert u om zelfstandig met een computer te werken. Ze bieden cursussen op verschillende niveaus, van echte beginners naar al iets meer gevorderd. De cursussen worden gegeven door vrijwilligers die door Digiwijs zijn getraind. Het lesmateriaal is speciaal voor de cursussen ontwikkeld. Elke cursuis duurt tien weken en is een dagdeel per week. Meedoen met een cursus kan voor 26 euro. U kunt ook met de U-pas betalen. In september starten ze weer met een nieuw jaar vol cursussen. De cursussen zijn in de wijkcentra De Schakel, De Pijler en Weide Wereld. Interesse? Bel met (030) 8781535. Een e-mail (laten) sturen kan ook: digiwijs@wij30.nl.