Team House of Outdoor& Optics, dé Prettig Lopen Winkel staat voor u klaar
Team House of Outdoor& Optics, dé Prettig Lopen Winkel staat voor u klaar

Prettig Lopen en Kijken Dag – Zaterdag 24 september bij House of Outdoor & Optics in Maarssen

Ondernemend

MAARSSEN > House of Outdoor & Optics organiseert op zaterdag 24 september een Prettig Lopen & Kijken Dag. Een combinatie van de twee specialisaties van de Prettig Lopen Winkel, dé schoenenspeciaalzaak en de verrekijkerspecialist in Maarssen. 

Deze dag worden er allerlei activiteiten georganiseerd in de winkel. Er worden korte vogelexcursies georganiseerd door professioneel vogelaar Olaf Klaassen. Hij neemt u mee vanuit de winkel naar Park Doornburgh en/of Goudestein. Een unieke mogelijkheid om een goede verrekijker uit te proberen. Op de schoenenafdeling is het dé aftrap om een prachtige vernieuwde najaarscollectie te tonen. Comfort en fashion is met elkaar verweven, ook voor de pijnlijke voeten zijn er mooie schoenen. Alle schoenen in de collectie hebben een uitneembaar voetbed. Schoenen in verschillende breedte maten, van smal tot extra breed, waterdichte laarzen, wandelschoenen, bergwandelschoenen en pantoffels staan garant voor prettig lopen. Oostenrijker Günther van het merk Stadler is aanwezig om u alles te vertellen over de maakwijze en eigenschappen van de prachtige Stadler wandel- en bergschoenen. 

Laat u informeren en maak kans om een paar Stadler wandelschoenen of Hartjes comfortschoenen te winnen. Oostenrijks fabricaat! U kunt komen proeflopen op de Xsensible Stretchwalker, de sneaker met een unieke balanszool, die zorgt voor een natuurlijke lichaamshouding. U kunt de hele zaterdag terecht voor een gratis kort advies van register podoloog, podotherapeut en medisch pedicure of een heerlijke voetmassage. Het volledige team van House of Outdoor & Optics, de Prettig Lopen Winkel staat deze dag voor u klaar aan de Diependaalsedijk 12 in Maarssen. www.prettiglopenwinkel.nl