Overval

DE MEERN > De politie in Vleuten-De Meern heeft het in de nacht van zaterdag op zondag bijzonder druk gehad, zo meldt de wijkagent op twitter. Op de Europaweg was een beroving waarvoor een 13-jarige jongen is aangehouden. In De Meern was een inbraak op de Gessel en bij een woning aan de Eyckenstein in Vleuterweide werd een ruit vernield. Verder was de politie druk met verdachten die inbrekersgereedschap bij zich hadden en zich verzetten. 'Allemaal niet best,' aldus de wijkagent. 'Het goede nieuws is dat we zeven verdachten hebben gearresteerd.'


Klaverjassen

HARMELEN > Het kaartseizoen van De Nakaarters gaat weer beginnen op maandag 11 september om 19.30 uur in H2O (zwembad) van Harmelen. Heeft u zin om gezellig te komen klaverjassen of te jokeren, kom langs en maak kennis met de club. Ze spelen het Rotterdams systeem. De Uithof 1 3481 WE Harmelen. Voor meer info (0348) 443060 of 06-55984375.


Goudbus

VLEUTEN > De goudprijs staat extreem hoog en een bezoek aan de bekende goudbus met een gratis taxatie kan dus zeker de moeite waard zijn. De Goud Inkoop Bussen van Juwelier van Moorsel komen elke week in de Vechtstreek. De bus staat op dinsdag 27 september tussen 10.00 en 16.30 uur op de weekmarkt in Vleuten aan de Hindersteinlaan. En op woensdag 28 september in Maarssenbroek in Bisonspoor bij de ingang van Safari. Kijk ook op www.goudinkoopbus.nl voor alle informatie en mogelijkheden. De ervaren goudsmeden in de bus taxeren de inruilwaarde van de gouden en/of zilveren sieraden en ook munten, tandengoud en zelfs zilveren bestek en couverts. Na de taxatie, geheel vrijblijvend en kosteloos, kan het bedrag direct contant aan de klant uitgekeerd worden.