Afbeelding

Maatschappelijke Beursvloer: editie Leidsche Rijn, Vleuten – de Meern op 24 november

Nieuws

LEIDSCHE RIJN > Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Het gebeurt tijdens de Maatschappelijke Beursvloer op dinsdag 24 november in de bibliotheek Leidsche Rijn. De Vrijwilligerscentrale Utrecht in samenwerking met De Utrechtse Uitdaging organiseren dit levendige netwerkevent voor Utrechtse bedrijven en maatschappelijke organisaties om op verrassende manieren kennis met elkaar te maken.

Op 24 november vindt tussen 15.00 en 17.00 uur de 17de editie plaats van de Maatschappelijke Beursvloer in Utrecht. Het event biedt lokale bedrijven, stichtingen en verenigingen de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te handelen vanuit maatschappelijke betrokkenheid.

Aanbiedende en vragende partijen worden met elkaar in contact gebracht zodat zij kennis, diensten en middelen in de meest brede zin van het woord kunnen uitwisselen. Wat de één over heeft, is voor de ander zeer gewenst! De Beursvloer is hiermee dé plek om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan met gesloten beurs!

Bedrijven willen zich maatschappelijk in zetten als bedrijf, meer contact met de wijk, een teamuitje gekoppeld aan een maatschappelijk doel? Organisaties hebben dringend materiaal, ruimtes of kennis nodig? 

De middag wordt geopend door wijkwethouder Lot van Hooijdonk, verder zijn aanwezig lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties, wijkinitiatieven, sportclubs, gemeente Utrecht (wijkbureau) De eerste aanmeldingen zijn: Capgemini, Movares, DOCK, Gemeente Utrecht

Voor meer informatie en de deelnemende partijen zie https://www.vcutrecht.nl/beursvloer of neem contact op met de VC Utrecht Rosalie Lansing, rosalie@vcutrecht.nl of 06-57503371. Het event is te volgen via #Beursvloer030.