Afbeelding
EstherFotografeert

Pubquiz in Café Vallen in Vleuten voor onderzoek naar kanker

Lezersnieuws

VLEUTEN > Op 2 december 2023 organiseren De Klimmende Règâhs een pubquiz voor onderzoek naar kanker. Na twee eerdere succesvolle edities in de omgeving van Den Haag, wordt nu Vleuten-De Meern aangedaan.

Alpe d’HuZes

De opbrengst is voor Alpe d’HuZes en Stichting Eck Roosen, die zich inzetten voor onderzoek naar (alvleesklier)kanker en een betere kwaliteit van leven voor degene die het overkomt en het gezin.

De Klimmende Règâhs zetten zich al jaren in voor het goede doel door verschillende evenementen te organiseren. En door mee te doen aan Alpe d’HuZes door zoveel als mogelijk de Alp op te fietsen of te wandelen. Dit evenement vindt plaats op 1 juni 2023 en de voorbereidingen zijn al in volle gang.

Pubquiz Café Vallen

In samenwerking met Café Vallen in Vleuten en Upbeatles verzorgen de Règâhs weer een uitdagende, flitsende en levendige pubquiz. Je brein wordt op een creatieve manier aan alle kanten getest, onder het genot van de dranken en hapjes van Café Vallen. Geniet van de gezelligheid en de sfeer.

Inloop vanaf 20.00 uur en om 20.30 uur start de pubquiz. Einde zal omstreeks 23.30 uur zijn. Reserveer met je vrienden, familie of collega’s via www.dkronline.