Drugs

WOERDEN > Vorige week was er op de Leidsestraatweg in Woerden een schietincident. Tijdens het onderzoek naar het incident heeft de politie ook een grote hoeveelheid drugs gevonden. De gemeente heeft de woning daarom met spoed gesloten. Tijdens het schietincident bij een woning op de Leidsestraatweg is een persoon gewond geraakt. De politie is een strafrechtelijk onderzoek gestart. Meer informatie over het schietincident en het onderzoek is te lezen op de website van de politie. Inwoners die iets gezien hebben of die iets kwijt willen kunnen contact opnemen met de politie via 0900 - 88 44; je kunt ook iets anoniem melden via 0800-7000.


Voedselbank

DE MEERN > De Don FC Utrecht fanclub komt in actie voor de Voedselbank Leidsche Rijn. 'Ons motto: loyaliteit en gezelligheid met als gemene delers: onze club en onze kroeg. Wij zijn er voor elkaar in goede en slechte tijden. Samen drinken, eten, reizen en gezellige bijeenkomsten in Café de Don,' aldus de supporters uit De Meern, 'Net zoals FC Utrecht hebben wij een sociaal maatschappelijk hart. In samenwerking met Voedselbankplus Leidsche Rijn organiseren wij een actie om (houdbare) producten in te zamelen die wij op woensdag 14 december aan de genoemde voedselbank gaan overhandigen. Uiteraard vragen wij onze leden om in te zamelen en gaan wij lokale winkeliers om hun medewerking vragen.' 

Inleveren kan vanaf 5 december bij Café de Don, Meerndijk 18 in De Meern. Indien gewenst kunnen de producten worden opgehaald. De doelstelling is om zoveel mogelijk Voedselbank-klanten een fijn gevoel in deze donkere dagen te geven.