Projectkoor

HARMELEN > Christelijk Gemengd Koor Harmelen zoekt zangers en zangeressen om mee te zingen tijdens het Passie/Paasconcert 'Totdat de nacht verdween' op vrijdag 31 maart om 20.00 uur in de dorpskerk te Harmelen. Wie zoeken zij voor dit project: zangers en zangeressen bij voorkeur met enige zangervaring. Programma: christelijke liederen van klassiek tot gospel en heel eigentijdse liederen alles m.m.v. solisten, piano en viool. Ze oefenen elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in Het Trefpunt. Deelname aan het projectkoor tot aan het concert kost 25 euro. Wilt u/ wil jij blijven zingen en lid worden, dan gaat de contributie pas per 1 mei 2023 in. Meer informatie? Gea van der Linden (secretaris) mail: secretariaatCGKH@hotmail.com, Dick Sloof (voorzitter) tel. (0348) 444021, mail: dhsloof@live.nl. Zij zien u /je graag op de eerste repetitieavond op donderdag 5 januari in Het Trefpunt.


Kerstverhaal

LEIDSCHE RIJN > Op zondag 18 december kun je het kerstverhaal van dichtbij beleven tijdens de Levende Kerststal in en rond Boerderij De Hoef, Hogeweide 6. Samen met de drie wijzen loop je door Bethlehem, waar van alles gebeurt. Je maakt kennis met de verschillende hoofdpersonen uit het kerstverhaal. Er is koffie, thee en limonade en wat lekkers verkrijgbaar. In de boerderij is ook een boeken- en spelletjesmarkt. De Levende Kerststal begint om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Graag tot ziens.


Bingo

VLEUTEN > Vrijdag 9 december zal de derde bingoavond plaatsvinden bij PVCV. Eten en drinken kan alleen digitaal betaald worden. De bingo zelf kan contant betaald worden. De organisatie is in handen van de supportersvereniging van PVCV. Zoals altijd zijn er weer veel mooie (geld)prijzen te winnen en is er ook alle gelegenheid voor een hapje en een drankje. Aanvang 20.30 uur, de deuren van de kantine zijn al om 19.30 uur geopend. Om zeker te zijn van een plaats, kunt u reserveren bij Kees van Rijnsoever (030) 6771520. 


Babyconcert

LEIDSCHE RIJN > Babyconcert ‘Op weg’ 0-2. Zangeres Helga Huisjes en harpiste Petra Vlasman nemen baby's en dreumesen mee de weg op tijdens een klassiek concert. Rijden, vliegen, duiken, het wordt een feest! Elke maand staat er tijdens het babyconcert een ander boek centraal, op zondag 11 december het boek ‘Op weg’ van Leo Timmers. In bibliotheek Leidsche Rijn Centrum (10.00-10.30 uur). Kaartjes 10/ 5 euro voor bibliotheekleden. 


Advent

VLEUTEN > De Advent is de voorbereidingstijd op het kerstfeest. Tot Kerst ontsteken ze elke zondag in de Torenpleinkerk een kaarsje meer aan aan de Adventskrans. De kleur is ingetogen paars. Het is de tijd voor bidden, vasten en geven. Elke dinsdag (12.00 uur), woensdag (19.30 uur), donderdag (21.40 uur) en vrijdag (7.40 uur) is er gelegenheid om de getijden als in het klooster mee te bidden/zingen. Woensdags gebeurt dit in Taize-sfeer o.l.v. cantor Samuel Reid Navarro. Wees welkom.