Zolderkoor en TimeLez brachten samen een concert.
Zolderkoor en TimeLez brachten samen een concert. Werry Crone

Jubileumconcert met veelzijdig optreden

VLEUTEN > Met een geslaagd duoconcert vierde afgelopen zaterdag het Zolderkoor in samenwerking met vocal group Timelez zijn - door corona uitgestelde - 25-jarig jubileum. 


Eindelijk mocht het weer en daar was iedereen blij mee, getuige de opkomst van de bezoekers. In een uitverkochte Torenpleinkerk in Vleuten trakteerden de beide koren de bezoekers op een veelzijdig optreden. 

In verschillende settings kon het publiek genieten van het afwisselende repertoire van beide koren, apart en samen. Het Zolderkoor nam met thema’s van ‘liefde’ en ‘verdriet’  het publiek mee op een muzikale wereldreis, waarin de thema’s bezongen werden in het Afrikaans, Engels, Italiaans en de scherpe klanken van de Slavische taal. Timelez zong swingende pop- en musicalarrangementen en prachtige ballads. Een lang en enthousiast applaus na afloop maakte duidelijk dat de waardering groot was.

Beide koren komen uit Vleuten en bestaan uit een groep enthousiaste, muzikale vrouwen die onder leiding van professionele dirigenten wekelijks werken aan een breed repertoire van pop-tot-musical en wereldmuziek. Eind december neemt het Zolderkoor afscheid van zijn dirigent Froukelien IJntema. In januari start het koor met een nieuwe dirigent en nieuw repertoire en ook dat belooft een paar mooie optredens in 2023.

Heb je altijd al in een koor willen zingen dan is dit wellicht een goed moment om in te stappen. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via 06-20400562 over het repeteren en het programma van het gezellige koor met leden uit Vleuten en omstreken.