Autokrakers

VLEUTEN > De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de omgeving van station Vleuten twee autokrakers opgepakt. De verdachten werden om 04.20 uur betrapt door de eigenaar van de auto, die de politie waarschuwde. De politie was blij met het kordate ingrijpen van de bewoner, maar heeft nog wel een vraag. Verdachten hebben vermoedelijk hun jassen 'gedumpt' omgeving Bundelzwam - station Vleuten. Bij aantreffen svp contact opnemen met OPCO bureau De Meern via 0900-8844.


Weggeefdag

LEIDSCHE RIJN > Op 2 december is er weer een weggeefdag vanaf 14.00 uur bij de Buurtwerkkamer Leidsche Rijn, Berlijnplein 530. Heb je iets waar je graag een ander blij mee wil maken? Of wil jezelf een kijkje komen nemen? Kom dan langs. Iedereen is welkom. 


High Tea

VLEUTERWEIDE > Op woensdag 14 december om 15.00 uur is er een High Tea 65+ in de speeltuin De Albatros. Stagiaires Safae, Yuba en Massin komen graag met 65+-ers in gesprek om te kijken wat de behoefte is als het gaat om activiteiten in de wijk. Wil je erbij zijn stuur een mailtje aan info@sub-vdm.nl t.a.v. Esther. Voor meer informatie over de inhoud, het toekomstige aanbod en de wijze van aanmelden voor de activiteiten kijk dan op www.sub-vdm.nl/kalender.


Speelplek

LEIDSCHE RIJN > Aan de Belcampostraat in de wijk Het Zand komt een nieuwe sport- en speelplek. Op het grasveld naast Ateliers Kersenboomgaard en tegenover basisschool De Oase komt een basketbalpaal en freerun parcours. Ook komen er rioolbuizen om op te spelen en heuvels van gras met bloemen. Het werk is deze maand gestart.