STICHTSE VECHT > Het fysiek bijeen komen om in een groep te sporten is op dit moment niet mogelijk.


Lange tijd thuis zitten heeft grote impact op je botten, spieren en je balans. Omdat het erg belangrijk is om te blijven bewegen, ook in deze tijden, biedt Welzijn Stichtse Vecht vanaf januari 2022 een nieuw online beweeg programma aan voor (jonge) senioren. Daarnaast kunnen mensen ook gekoppeld worden aan een wandel of beweegmaatje. Vanaf 10 januari zullen er twee lessen online gaan; ZOOMFit en ZOOMFit+. ZOOMFit is bedoeld voor mensen voor wie bewegen op een rustig tempo belangrijk is. Samen werken we aan een sterk en soepel lichaam door middel van eenvoudige oefeningen, zowel op de stoel als staand. Voor wie iets meer uitdaging zoekt en een pittiger tempo wil, is er de ZOOMFit+ variant. Beide lessen duren ongeveer 30-35 minuten. Heeft u interesse, maar weet u niet hoe u online een les moet volgen? Dan heeft WSV een oplossing, namelijk een digimaatje. Dit maatje komt de eerste maand bij u thuis om u te helpen bij het opstarten van de les op ZOOM, eventueel mee te doen en na afloop weer af te sluiten. Zo kunt u lekker bewegen én leert u beter omgaan met de computer of tablet.

In januari is er een kennismakingstarief van 12,50 euro. Daarna zijn de kosten 15,00 euro per maand voor één keer per week online bewegen. De eerste maand kunt u hulp krijgen van een maatje, indien gewenst. Het enige dat u nodig hebt is een computer, laptop of tablet en een goed werkende internetverbinding.

Toch liever offline? Maakt u liever een wandeling in de natuur samen met iemand anders? Laat het ons weten, dan gaan we op zoek naar anderen die dit ook willen en kijken we of er een match gemaakt kan worden. Doe met ons mee in januari. Aanmelden kan door een mail te sturen naar sport@welzijnsv.nl of bel 0346-290710