Je kunt stemmen op Chaliyah om haar in de finale te krijgen.
Je kunt stemmen op Chaliyah om haar in de finale te krijgen. Annette Richel

Chaliyah Beersma finalist Miss Teen Utrecht

MAARSSEN > Chaliyah Beersma uit Maarssen zal eind februari deelnemen aan de Finale van Miss Teen of Utrecht 2022. 


De finale wordt gehouden op 27 februari in theater de Lampegiet in Veenendaal. Chaliyah is een van de 15 dames uit de regio die geselecteerd zijn als finalisten van Miss Teen of Utrecht. Op het podium staan is niet vreemd voor Chaliyah. Ze is altijd wel bezig geweest met theater en dansen. 

Haar eigen woorden: 'In eerste instantie had ik zelf nooit gedacht om hier aan mee te doen, omdat ik best een onzeker meisje ben.' Ze wil aan haar onzekerheid werken en andere meiden inspireren. Chaliyah had moeite om zichzelf te accepteren. Ze voelde zich altijd anders dan anderen. En dat is nergens voor nodig: je bent mooi zoals je bent. 

Chaliyah kijkt uit naar de trainingsdagen met alle finalisten. Op deze dagen zal zij fotoshoots, mediatraining, catwalktraining krijgen en ze maakt kennis met de hoofdsponsor Charmé by MC uit Breukelen.
Samen met de andere deelnemers van Miss Beauty of Utrecht zet de 18-jarige Chaliyah zich in voor een goed doel. Zij ondersteunt de LINDA foundation, om gezinnen in Nederland te helpen die het financieel zwaar hebben. Zeker in deze tijd kunnen die gezinnen wel een steuntje in de rug gebruiken.

Mensen kunnen Chaliyah Beersma en de avonturen volgen op de site van ‘Miss beauty of the Netherlands’ waar ook foto’s van alle deelnemende ‘Missen’ te vinden zijn. Stemmen op Chaliyah? Doe dat via SMS Poll Utrecht Chaliyah naar 3010 (let op dit kost 1,10 euro per ontvangen bericht).