Afbeelding

Exclusieve avondopenstellingen Slot Zuylen

Vrije tijd

OUD-ZUILEN > De komende vier zaterdagen is Slot Zuylen geopend voor exclusieve rondleidingen in de avonduren. Een avondje uit én museumbezoek ineen. Onze gidsen staan tussen 19:00-20:15 klaar om ieder kwartier een select gezelschap te verwelkomen. Om het extra feestelijk te maken bieden we alle gasten graag een glaasje aan!

Onze gidsen kennen het slot van voor tot achter. Er is dus geen betere manier om het kasteel te leren kennen dan in zo’n intieme setting. De gidsen vertellen alle geheimen graag aan de bezoekers. In een rondleiding van ongeveer een uur leer je alles van de middeleeuwse fundamenten tot Belle van Zuylen en de laatste generaties die het huis bewoonden. Borrelen er nog prangende vragen op? De gidsen beantwooorden graag!

Bezoekersinformatie

Voor de avondopenstelling boek je één ticket. Daarmee krijg je toegang voor maximaal vijf personen. Ideaal voor een gezin, vriendengroep of je favoriete collega’s. Een drankje vooraf en de persoonlijke gids zijn inbegrepen. Tussen 19:00 en 20:15 vertrekt ieder kwartier een gids. Tickets zijn verkrijgbaar via ons online reserveringssysteem voor €100,-. Een corona toegangsbewijs is verplicht en wordt gecontroleerd bij de ingang van het kasteel.

Data en tijden

Ieder kwartier vertrekt een rondleiding. Dat betekent dat er per avond maar zes tickets verkrijgbaar zijn. Snel boeken dus!

Zaterdag 29 januari 19:00-20:15

Zaterdag 5 februari 19:00-20:15

Zaterdag 12 februari 19:00-20:15

Zaterdag 19 februari 19:00-20:15