Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagen van Schietsportvereniging Loenen Klein Kaliber Geweer (KKG). Klasse A: J. den Boer: 86. Klasse B: B. Bolderdijk: 67, J. Kaashoek: 70. Klein Kaliber Pistool (KKP). N. Looyenga: 85, M. Sloeserwij: 79. Klein Kaliber Karabijn (KKK). C. Pap: 93, F. Roefs: 74, M. Schulpen: 88. Jeugd Luchtgeweer. M. Knoet: 50, L. Simons: 36.


Goudbus

VLEUTEN > De goudprijs staat hoog en een bezoek aan de bekende goudbus met een gratis taxatie kan dus zeker de moeite waard zijn. De Goud Inkoop Bussen van Juwelier Van Moorsel komen elke week in de Vechtstreek. De bus staat op dinsdag 8 februari tussen 10.00 en 16.30 uur op de weekmarkt in Vleuten aan de Hindersteinlaan. En op woensdag 9 februari in Maarssenbroek in Bisonspoor bij de ingang van Safari. Kijk ook op www.goudinkoopbus.nl voor alle informatie en mogelijkheden. De ervaren goudsmeden in de bus taxeren de inruilwaarde van de gouden en/of zilveren sieraden en ook munten, tandengoud en zelfs zilveren bestek en couverts. Na de taxatie, vrijblijvend en kosteloos kan het getaxeerde bedrag direct contant uitgekeerd worden.


Debat

STICHTSE VECHT > In maart vinden ook in jouw gemeente weer de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De lokale politieke partijen vertellen in de aanloop naar het stemmen hun plannen over allerlei dingen in de gemeente; hoe willen ze de natuur beschermen? Zorgen dat er voldoende sportmogelijkheden zijn? Dat je veilig kan fietsen? In dit debat staan duurzaamheid en klimaat centraal. Ze nodigen jou en 30 andere scholieren van het Niftarlake uit met de politieke partijen in gesprek te gaan. Zodat de plannen van de politieke bestuurders ook rekening houden met de jongeren die er wonen! Leerlingen van het Niftarlake kunnen zich aanmelden via: https://stichting-groen.nl/interactief-jongerendebat.


Bermen

HAARRIJN > Van 7 februari tot en met 18 maart werkt de gemeente aan de bermen bij de Haarrijnse Rading en Vleutensebaan. Het doel is om er een bossingel van te maken. Dat is een stuk groen met een mix van oude en jonge bomen en struiken. 'We leiden het verkeer met borden langs het werk. U hoeft niet om te rijden. In het najaar werken we ook aan de bermen. Daarvoor vragen we binnenkort een velvergunning aan,' aldus de gemeente.


Verkiezingen

STICHTSE VECHT > De SP doet ook mee aan de verkiezingen. Lijsttrekker Tineke de Vries: 'Vele gesprekken en acties die wij de afgelopen jaren samen met inwoners van onze gemeente voerden hebben geleid tot ons verkiezingsprogramma.' Het programma en de standpunten over veel onderwerpen in de gemeente zijn inmiddels te vinden op de website van de SP Stichtse Vecht.