Proefopstelling coronaveilig aan tafel bij Resto VanHarte Leidsche Rijn. Foto Jolanda Panis
Proefopstelling coronaveilig aan tafel bij Resto VanHarte Leidsche Rijn. Foto Jolanda Panis

Resto VanHarte Leidsche Rijn viert heropening met feestelijk menu en mooie programmering

Nieuws

LEIDSCHE RIJN > Resto VanHarte in Parkwijk, Leidsche Rijn gaat per 28 januari weer open. Vanaf die dag kunnen buurtgenoten weer genieten van een lekkere maaltijd én goed gezelschap aan de gemeenschappelijke eettafel. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Uitpakken

Het wijkrestaurant pakt deze dagen uit met een feestelijk menu met oa een Italiaanse tomatensoep en zalmfilet met amandel en cranberrysaus en een mooi dessert op 4 februari. Op 11 februari wordt voorafgaand aan het diner een wijkdialoog georganiseerd in samenwerking met Utrecht in Dialoog. Zo viert het restaurant dat het weer mogelijk is om samen aan tafel te eten. ‘Het was fijn dat we afhaalmaaltijden konden blijven verzorgen en die vonden ook gretig aftrek’ aldus Aziz al Sahli, horecamanager van Resto VanHarte in Parkwijk, ‘maar onze gasten hier aan tafel verwennen gaat toch boven alles’.

Lekker, gezellig én veilig

Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig én veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiëneregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Bij de heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht. Mee-eten kan dan ook uitsluitend door van te voren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via telefoon op 0900 900 3030.

Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:


· Reserveren is verplicht

Gasten wordt gevraagd thuis te blijven bij griep- of verkoudheidsklachten · Gasten zijn verplicht de algemene 1,5-meter regels van overheid en de specifieke regels en aanwijzingen van de locatie te volgen. Uitzondering op de 1,5 meter zijn gezinsleden uit één huishouden. · Betaling is alleen mogelijk met pin· Er is geen garderobe

Iedereen is welkom

Iedereen is van harte welkom! Het diner vindt plaats in twee shifts, om 16.30 en om 18 uur. Inloop is om 16 en 17.45 uur. Eigen bijdrage is 7 euro. Met kortingspas is de prijs 5 euro. Kijk op reserveren.restovanharte.nl om te reserveren en voor meer informatie. ‘Tot snel bij Resto VanHarte!’ glimlacht vrijwilliger Marco van Schaik. Voor meedoen aan de dialoog stuurt u een mail aan info@Utrechtindialoog.nl ovv Dialoog Resto VanHarte 11 februari.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar. Het is leuk om nieuwe buren te leren kennen in je eigen wijk. En iedereen kan zich op een bepaald moment in zijn of haar leven eenzaam voelen. Ook dan is het fijn om een plek in de buurt te hebben waar je nieuwe mensen kan ontmoeten of bij kunt kletsen met bekenden. Bij Resto VanHarte geniet je samen met buurtgenoten van een lekker, gezond en vers driegangendiner voor zeven euro of minder! Het diner kan met het u-pasbudget worden betaald. Bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.