Afbeelding

Aangenaam kennismaken: dit is de Hyundai BAYON!

Ondernemend

REGIO > Het volledig nieuwe model van Hyundai: de Hyundai BAYON, zit boordevol slimme technologie en de beste veiligheids- en connectiviteitsfuncties. Hij biedt zelfs een efficiënte 48 volt mild hybride-aandrijving, voor een nog lager benzine- en CO2-verbruik. 

Uw ideale reisgenoot

Ontwerpers van de BAYON hebben een moderne, ruime sfeer weten te creëren door het passagierscomfort te maximaliseren en de bagegeruimte te vergroten. Of het nu een kort ritje door de stad betreft of een langere rit voor een weekendje weg of vakantie. Met de BAYON is dat absoluut geen probleem, hij biedt maar liefst 321 liter aan laadruimte, kan voorzien worden van een trekhaak - waarmee maximaal 1.110 kg getrokken mag worden - en eventueel een dakkoffer. Zo is er aan ruimte geen gebrek. Dat verwacht een hele comfortabele reis te worden!

Rijk uitgerust

De Hyundai BAYON is er standaard al vanaf € 21.995,-. Door zijn aantrekkelijke looks en luxe uitrusting is dit misschien wel de leukste auto van het moment. Standaard is de BAYON uitgerust met onder meer: cruise control met snelheidslimiet, Bluetooth, airconditioning en start/stop systeem. Andere features, infotainment- en veiligheidssystemen om mee uit te breiden zijn:

• Apple Carplay & Android Auto
• eCall (Emergency Call)
• Noodremassistent (FCA) met voetganger- en fietserherkenning
• Vermoeidheidsherkenning (DAW)
• Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen en parkeersensoren
• Start/stopsysteem en keyless entry
• Bose Premium-audiosysteem
• Een handige Bluelink app voor op je smartphone en nog veel meer…

De Hyundai BAYON Comfort-uitvoering kunnen wij direct uit voorraad leveren!

Maak nu een proefritafspraak

Benieuwd naar de nieuwe Hyundai BAYON? Kom langs voor een proefrit bij Hyundai Wittenberg in Utrecht. Profiteer alléén bij Hyundai Wittenberg van een uniek voordeel van maar liefst € 1.500,- op de BAYON. Plan een proefrit in via onze website: www.hyundai-wittenberg.nl.

Hyundai Wittenberg - Utrecht

Landzigt 30

Tel: 030 – 603 12 16