Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagen van Schietsportvereniging Loenen. Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: M. v, Egmond: 96. Klasse A: J. den Boer: 82, E. v. Dommelen: 84, J. Egmond-v. Asselen: 79, M. Haars: 88, N. Looyenga: 88. Klasse B: B. Bolderdijk: 76, M. J. Egmond: 68, P. Visser: 97. Klein Kaliber Pistool (KKP). M. Sloeserwij: 69.Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 79, P. Bijma: 91, C. Pap: 87, M. Schulpen: 92. Luchtpistool. G.J. Worm: 54.


Jeugdschaak

BREUKELEN > Op maandag 14 maart, een week na de krokusvakantie, gaat de vervolgcursus jeugdschaak van start. Met de cursus van 5 lessen, wordt het schooljaar 2021 – 2022 voortgezet. De kosten zijn 8 euro voor 5 lessen (!) voor leerlingen van de basisschool. Het maximale aantal is 12 leerlingen. De lessen zijn op 5 opeenvolgende maandagen van 16.00 tot 17.00 uur in wijkcentrum Over Noord door de ervaren schaakleraar Cees Samsom. Het wijkcentrum ligt aan de Vrijheidslaan 4 in Breukelen. 

Tijdens een les wordt eerst circa een half uur getraind met uitleg en daarna een partij geschaakt. Aanmelden kan via e-mail met vermelding van leeftijd (beginner of gevorderde) naar ceessamsom@online.nl of tel. (0346) 263719.


Inloopmiddag

MAARSSENBROEK > Op zondag 27 februari om 14.00 uur gaan ze weer beginnen met de Inloopmiddagen voor senioren in De Ark. De Inloopmiddagen voorzien in een grote behoefte in Maarssenbroek. 

Elke laatste zondag van de maand zijn de Inloopmiddagen. De organisatie is in handen van de Arkgemeenschap en De Zonnebloem. Ze beginnen met iets lekkers bij de koffie. Van harte welkom. 


Slagroomtaart

STICHTSE VECHT > De ChristenUnie-SGP is groot voorstander van Gebiedsgericht Werken. Hieronder verstaan zij dat alle woonkernen een eigen identiteit hebben en dat de behoeftes per woonkern heel verschillend zijn. De komende week gaat de partij in gesprek met inwoners op diverse locaties, kijk op www.varnws.nl voor de precieze plaats en tijd. 

'Naast dat we graag met u in gesprek gaan maakt u kans op een heerlijke slagroomtaart. Maak een selfie, of een mooie foto samen met onze campagneauto en plaats deze op Instagram, Twitter of Facebook en noem #goedsamenleven en tag ons,' aldus het campagneteam. Deze actie loopt tot uiterlijk woensdag 2 maart. Op zaterdag 5 maart zal de mooiste of meest originele foto uitgekozen worden en zal de winnaar beloond worden met een slagroomtaart met daarop zijn of haar winnende foto.