Afbeelding

Een rijker leven met minder spullen Lezing Mariët Meester in Bibliotheek Breukelen

Lezersnieuws

BREUKELEN > Op woensdag 23 maart komt schrijfster Mariët Meester naar de Bibliotheek Breukelen. Zij is onder meer bekend van haar roman De overstroming en publiceert daarnaast non-fictie en schrijft essays voor NRC Handelsblad.

In Meesters laatste roman Pingping wil het hoofdpersonage een eenvoudiger bestaan. Ze belandt tijdens haar zoektocht naar een bewuster leven op een plek waar hebben belangrijker is dan zijn. In Meesters eigen leven speelt het thema bewuste consumptie ook een belangrijke rol.

Deze avond wordt niet alleen een ode aan kringloopwinkels, maar ook aan creativiteit en een eenvoudig bestaan. Daarbij predikt Mariët Meester niet, zij worstel er immers zelf ook mee en gaat er bij voorkeur luchtig mee om. De lezing is op woensdag 23 maart om 19.30 uur in de Bibliotheek Breukelen.

Inloop met koffie/thee vanaf uur 19.00 uur.

Kaarten zijn alleen vooraf te bestellen: € 5,00 voor leden en € 10,00 voor niet-leden. Bestel snel, want het aantal deelnemers is beperkt. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekavv.nl/duurzaamheid of bestel direct via de QR-code.

Afbeelding