Afbeelding

Seasons Parket in Maarssen viert 10-jarig jubileum

Ondernemend

MAARSSEN > Op 22 maart 2012, 10 jaar geleden, kreeg Ronald Siemons eigenaar van Seasons Parket de sleutel van het  pand aan de Pieter de Hooghstraat 1D  en begon hij met het opnieuw inrichten van de winkel die al als parketshowroom werd gebruikt. 

Een witkwast en vervanging van collecties vormden de basis voor de start van Seasons Parket. Op 22 april mocht Seasons Parket zijn eerste opdracht uitvoeren. Alsof het zo moest zijn betrof het een schuurwerk bij een klant, aan wie Ronald 22 jaar daarvoor zelf de vloer had verkocht.  

De afgelopen jaren is er veel veranderd en is Seasons Parket, dankzij service, kwaliteit en hard werken en veel tevreden klanten een begrip in Maarssen en omstreken geworden.  Drie jaar geleden werd verhuisd naar het buurpand op de Albert Cuypstraat 6, waar een mooie ruimtelijke winkel is gemaakt met nog meer vierkante meters showroom. Bij Seasons Parket is de klant koning en vindt u een zeer ruime keuze in laminaat, PVC en natuurlijk houten vloeren. Ook heeft Seasons Parket een grote collectie milieuverantwoorde PVC, parket en laminaatvloeren. De keuze voor milieubewuste producten is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Seasons Parket.

Ondanks de corona-epidemie van de afgelopen twee jaar heeft Seasons Parket een enorme groei doorgemaakt. Sinds oktober 2021 is zoon Merijn in de zaak gekomen. Hierdoor kan het serviceniveau nog verder omhoog en wordt de organisatie verbeterd. 

Uiteraard vieren de klanten het jubileum mee: kijk voor al de jubileumacties op www.seasonsparket.nl of kom langs in de showroom aan de Albert Cuypstraat 6 in Maarssen.