Afbeelding

Proost op 10 jaar restaurant Balijepark in De Meern Jubileum gevierd met feestelijke actie

Ondernemend

DE MEERN > Pure ingrediënten uit het seizoen, producten met een positief verhaal, prachtige wijnen en enthousiaste medewerkers met liefde voor het vak; dat is al tien jaar restaurant Balijepark in De Meern.

Afgelopen maandag bestond het restaurant 10 jaar! Balijepark viert zijn jubileum met feestelijke gerechten én bubbels. Bij bestelling van een viergangen-Balijeparkmenu trakteert chef-kok Julien van Stokkem op een glaasje bubbels. 

‘We willen graag samen met onze gasten proosten op 10 jaar Balijepark. We hebben het tenslotte aan hen te danken dat dit mooie avontuur al 10 jaar duurt. Op naar de 20!’ vertelt hij enthousiast. De jubileumactie loopt tot 24 maart. Feest op het menu: in tien jaar is restaurant Balijepark uitgegroeid tot een culinair begrip in Utrecht en omgeving. 

Julien en zijn bevlogen team leggen met veel kennis en liefde hun gasten in de watten. ‘Het is fantastisch dat we zoveel gasten tot onze vaste gastenkring kunnen rekenen!’ 

Iedere vier à vijf weken presenteert Balijepark een nieuw menu. ‘Vanaf deze week speelt het voorjaar een hoofdrol. We serveren sensationele smaakcombinaties met producten als zalm, rog, kalfszwezerik, lam en bloedsinaasappel.’

De smaken van Balijepark ervaren?

Tijdens de Balijepark restaurantweek van woensdag 30 maart tot en met zondag 10 april kunt u genieten van een Balijeparkmenu voor een bijzonder vriendelijke prijs: viergangenlunch voor 37,50 euro en een viergangendiner voor 40 euro. Het diner is uit te breiden tot zeven gangen en wordt geserveerd met brood van bakkerij Menno uit IJsselstein.