Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 84, M. v, Egmond: 91, A. v.’t Hoff: 90, G. Worm: 76. Klasse A: J. den Boer: 80, E. v. Dommelen: 85, M. Haars: 81. Klasse B: J. Kaashoek: 81. Klasse D: T. Timmerman: 38. Klein Kaliber Pistool (KKP). R. Boekelo: 44, G. Degen: 74, L. Delput: 77. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 91, P. Bijma: 92, M. Kaashoek: 92, C. Pap: 88, M. Schoon: 88. De Districtswedstrijd tussen de Teams 1 en 2 van S.V. Loenen werd, met de uitslag 1030 tegen 959, gewonnen door het eerste Team.


Fit worden

MAARSSENBROEK > OSM’75 Atletiek en Recreatiesport biedt het breedste pakket van beweeg- en sportactiviteiten aan en dat is geschikt voor iedereen. Zij doen dat gezellig met elkaar op iedere donderdagochtend tussen 10.00 en en 11.00 uur, op het Sportpark van OSM’75 Atletiek & Recreatiesport in Zwanenkamp 1333. Zij zijn een enthousiaste groep senioren die onder deskundige begeleiding sporten. Meld je aan via: osm75leden@gmail.com of bel met René 06-16436916.


Koningsdag

TIENHOVEN > De Stichting Oranje  Activiteiten Tienhoven is aan de slag voor een prachtige viering van Koningsdag dit jaar op het bekende feestterrein aan de Looydijk. Op zaterdag 23 april is er een gezellige dorpsBBQ. Op maandag 25 april  is er een grote bingo, op dinsdag 26 april vindt de bekende seniorenochtend plaats. Op woensdag 27 april Koningsdag vieren met vlag hijsen, een grandioze optocht met aansluitend de prijsuitreiking in de feesttent, ‘s Middags komen de kinderspelen aan bod en ‘s avonds is er dan het Oranjebal. Voor de optocht hopen zij, dat de deelnemers uit voorgaande jaren weer present zullen zijn!


Bewegen

MAARSSEN > Hou je van buiten bewegen en ben je 55+ en wil je fit en vitaal blijven? Dat kan bij OVVO. Iedere donderdagochtend is er een gevarieerde training, buiten op het kunstgrasveld. Nuttige oefeningen voor balans, spierkracht en coördinatie en een spelletje. Er zijn geen vaste verplichtingen en iedereen ( 55+) kan mee doen. Ze gaan het hele jaar door, ook in de zomer. Na afloop samen koffiedrinken. Start: 31 maart op Sportpark Daalseweide aan de Sportparkweg, vóór de blauwe sporthal, van 10.00 - 11.00 uur. Kosten: 3,50 euro per keer, betaling met U pas ook mogelijk. De eerste 4 weken gratis. Aanmelden: mag, kom langs en doe mee. Informatie: goldensports@ovvo.nl.


Historische Kring

BREUKELEN > Op dinsdag 22 maart is de Algemene Leden Vergadering van de Historische Kring Breukelen in Kockengen, Wagendijk 43, zaal Irene. De inloop start vanaf 19.00 uur. De besloten vergadering voor de ledenvergadering begint om 19.30 uur. Na de vergadering is er een koffie-theepauze, met vervolgens een inleiding door Daan Wolfert over het onderwerp 'Het rampjaar in onze Vechtstreek'. Na afloop kunt u met het bestuur terugblikken en praten over de plannen voor de komende periode.