Ploggen wijkpark

MAARSSENBROEK > Op zondag 20 maart maken de Vrienden van het wijkpark Maarssenbroek weer een wandeling door het wijkpark waar dan tevens het zwerfvuil wordt opgeruimd. Ze starten om 12.00 uur bij de kinderboerderij Otterspoor. 


Inloopmiddag

MAARSSENBROEK > De eerste zondag van de inloopmiddag na de corona werd goed bezocht. Op zondag 27 maart om 14.00 uur is de volgende inloopmiddag in kerkcentrum/dorpshuis De Ark. De Zonnebloem is weer de gastheer. Nu de Willem van Hoornhof en De Vondel naar verwachting de deuren gaan sluiten zijn de inloopmiddagen in De Ark een mooi alternatief. informatie: Mario van Dijk 06-16077338.


Expositie

LOENEN > Schildergroep Charlot’s Collectief exposeert in 't Nieuwe Kampje in LoenenThea de Bruin: 'Onze schildergroep, Charlot’s Collectief, opent zaterdag 19 maart de tentoonstelling om 17.00 uur tijdens Happy Hour, dat om 16.30 uur begint.' Charlot's collectief bestaat uit een selectie van cursisten van Charlot Terhaar side Droste. De expositie is tot 17 juni en is dagelijks van 08.00 tot 20.00 uur te bezichtigen.


Klaverjassen

MAARSSENBROEK > Klaverjasvereniging Maarssenbroek KVM zoekt nieuwe leden. Ze spelen op donderdagavond in het kerkcentrum De Ark in Duivenkamp. Nadere informatie kunt u krijgen van Henk Aarnout, tel.nr. (0346) 566875.


Vorm aan Vecht

MAARSSEN > Vanaf vrijdag 18 maart t/m 25 september presenteert Buitenplaats Doornburgh de tentoonstelling 'Vorm aan de Vecht'. In het voormalige klooster in Maarssen is werk te zien van diverse gerenommeerde ontwerpers, kunstenaars en fotografen. 

Meer op www.varnws.nl