Met betrekkelijk eenvoudige ingrepen weer een nieuwe keuken.
Met betrekkelijk eenvoudige ingrepen weer een nieuwe keuken.

Keukenrenovatie Vecht en Venen voor de beste oplossingen

Ondernemend

REGIO > Maak kennis met Keukenrenovatie Vecht en Venen, ook wel KRVV genoemd. 

Dit nieuwe bedrijf is gevestigd in Mijdrecht en is gespecialiseerd in het renoveren van keukens. Deze ondernemers werken zelf al meer dan 20 jaar in de keukenbranche en weten als geen ander waar de behoeften van de klant liggen.

Wij zien vaak keukens die nog prima functioneren maar niet meer naar wens zijn van de (nieuwe) bewoners. 

Een nieuwe keuken is een behoorlijk ingrijpende verbouwing en een flinke kostenpost. 

Een renovatie kan veel gemakkelijker; vaak staat er in één dag al een compleet andere keuken.

Bij een renovatie van de keuken kun je denken aan nieuwe fronten, een nieuw werkblad, nieuwe apparatuur en nieuwe grepen. Maar ook stucwerk, tegelen, het maken van inbouwspots, enz. is wat we doen. Als klant bepaal je zelf wat er nodig is om de keuken om te bouwen tot een droomkeuken zodat je weer jaren vooruit kunt.

Werkwijze: na een intake gaan we op locatie de keuken te bekijken. Dan volgt er een passende offerte en bij akkoord wordt de renovatie ingepland. 

Een renovatie is in één dag gerealiseerd, zodat je aan het eind van de dag een compleet andere keuken hebt, waarmee je weer jaren vooruit kunt!

Keukenrenovatie Vecht en Venen is nieuw maar heeft al een aantal mooie renovaties op haar naam staan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden met uw keuken? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken met elkaar de mogelijkheden. Bel 06-25020653 of kijk op www.krvv.nl voor meer informatie.