Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: A. v.’t Hoff: 91, M. Sloeserwij: 90. Klasse A: E. v. Dommelen: 89. Klasse B: J. Kaashoek: 80. Klein Kaliber Pistool (KKP). R. Boekeloo: 56, A. v.’t Hoff: 92, J. v.’t Hoff: 63, N. Looyenga: 88, G. Worm: 58. Klein Kaliber Karabijn (KKK). M. Kaashoek: 81, C. Pap: 87, Chr. Timmerman: 71. Jeugd Luchtgeweer. M. Knoet: 41, L. Simons: 33.


Gratis concert

BREUKELEN > Het Nederlands Concert Mannenkoor geeft op 30 april een matineeconcert, speciaal voor bewoners en medewerkers van de zorgcentra en senioren in Breukelen. Medewerkenden: Jorrit Woudt, orgel en Jan Lenselink, vleugel. Presentatrice is Liesbeth Reijerkerk. De gratis toegangskaarten zijn voor deze doelgroep verkrijgbaar op de adressen in Breukelen: receptie gebouw De Driestroom, De Aa 50 en Boekhandel van Kralingen, Herenstraat 4. Overige adressen in Kockengen, Loenen, Maarssen, Maarssenbroek, Nieuwer Ter Aa, Vreeland en Baambrugge zijn op de posters aangegeven en voorts op www.ncmonline.nl. Bewoners van zorgcentra en senioren in de Vechtstreek en ook medewerkers van die zorgcentra zijn van harte welkom, alsook begeleiders. De zangers van het Nederlands Concert Mannenkoor en dirigent Jimco Zijlstra verheugen zich op dit matineeconcert, dat eindelijk gegeven kan worden, als 7e op rij in de reeks van concerten in Breukelen. Dit keer onder het thema ‘Zingen in vrijheid’. De H.Johannes de Doperkerk, Straatweg 146 te Breukelen is open om 14.45 uur. Het matineeconcert is van 15.30 - 17.00 uur.


Kaarten voor Ghana

MAARSSENBROEK > Zaterdag 26 maart houdt Bar Bloemstede en Sornep int. School Ghana weer een gezellige klaverjas- en jokermiddag, aanvang 13.00 uur zaal open 11.30 uur. Tussendoor is er een paasloterij met leuke prijsjes. De loten kosten 1 euro per stuk. Kosten 5 euro en voor de inwendige mens wordt gezorgd. Voor meer informatie Bar Boemstede 831350 of bij Nico 568909.


Voorjaarsmarkt

MAARSSEN > In woonzorgcentrum Merenhoef is zaterdag 26 maart van 14.00 - 17.00 uur een voorjaarsmarkt met kraampjes waar u zelfgemaakte kaarten en artikelen kunt kopen. ‘Bloemen met gevoel' is aanwezig met bloemen en planten, ‘Anneke's cadeauatelier' is aanwezig met woondecoraties en ook de Wereldwinkel heeft een kraam. Ook kunt u tweedehands kleding en snuisterijen vinden bij ‘Coupe de Troepe' en een kraam met houten paasdecoraties gemaakt door 50|50 van het Leger des Heils. Er is gelegenheid om een kopje koffie of thee te komen drinken met wat lekkers, zoals versgebakken wafels. Voor elk wat wils! De muziek zal worden verzorgd door DJ Mike Soundsproductions. Het welzijnsteam van Merenhoef zal ook in een kraam staan om u te vertellen over de activiteiten die zij voor de bewoners organiseren. Zij zijn namelijk op zoek naar nieuwe vrijwilligers! De opbrengst van de kraamhuur wordt gebruikt om extra activiteiten te organiseren voor de bewoners.