Verenigingsmarkt

STICHTSE  VECHT > Op 26 juni verzorgt de cultuurmakelaar samen met Vera Vandervesse (van KunstaandeVecht.nl) tijdens de fort ZON dag een ‘Verenigingsmarkt’ op fort Maarsseveen. Die dag kunnen alle verenigingen, stichtingen en clubs die actief zijn in de kunst en cultuur zich laten zien en horen op het fortterrein. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met elkaar en om het publiek te informeren over de leuke activiteiten die er in onze gemeente worden ondernomen. Deelname is gratis, meer informatie en aanmelden kan bij de cultuurmakelaar: cultuurmakelaar@vecht.nl of 06-15373226.


Zingen

MAARSSENBROEK > Op zondag 27 maart zal er na twee jaar weer een Maarssen Zingt in de Dorpskerk worden gehouden. Vanwege de coronabeperkingen zijn er tijdelijk geen zangdiensten gehouden, maar nu zullen deze weer worden opgepakt. Tijdens deze eerste zangdienst zullen wij zingend en luisterend richting Pasen gaan. Het lijdensverhaal van Jezus zal in kleine gedeelten worden gelezen, steeds afgewisseld met oude en nieuwe liederen. De liederen worden begeleid door orgel en trompet en piano en dwarsfluit. Van harte welkom om mee te zingen en mee te luisteren. Aanvang: 18.30 uur. Voor meer informatie: ds. Eddy de Kruijf (predikant protestantse wijkgemeente Ichthus).


Open dagen

MAARSSENBROEK >Tennisclub LTCM opent het nieuwe seizoen met twee open dagen op zaterdag 26 en zondag 27 maart. Op het tennispark in Boomstede in Maarssenbroek zijn veel activiteiten voor jong en oud met clinics. Een mooie manier om kennis te maken met tennis en de club. Kijk ook op www.ltcm.nl.