Afbeelding

Afvallen en naar een gezonde leefstijl met Het 1 op 1 Dieet in De Meern

Ondernemend

DE MEERN > Mijn naam is Anita Kooijmans. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen en op gewicht te blijven. 

Sinds 2010 help ik als consulent mensen naar een gezond gewicht. De naam ‘Het 1 op 1 Dieet’ zegt het al: 1 op 1 begeleiding. Afvallen onder begeleiding is bewezen succesvoller dan wanneer je het alleen moet doen. Je kunt altijd met je vragen bij me terecht en staat er zo niet alleen voor. In het begin kom je daarom ook wekelijks bij mij om te wegen en te overleggen. Met ons Stappenplan zorgen we voor een plan op maat en combineren we gezonde voeding met verantwoorde maaltijdproducten. Hoe verder je bent in het Stappenplan, hoe meer we de gezonde voeding opbouwen en de maaltijdproducten afbouwen. Zo schakel je geleidelijk over op een gezond eetpatroon zodat je ook op je gezonde gewicht kunt blijven zonder weer terug te vallen in oude gewoontes. En ook voor de gewichtsbeheersing kun je nog regelmatig bij me komen voor advies. Ik vind het ontzettend leuk en fijn om mensen te helpen naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Je kunt bij mij ook kiezen voor online begeleiding; dat kan met je telefoon, tablet of laptop via een beveiligde online omgeving. 

Wil je je weer fit en energiek voelen? Bel (06-42838481) of mail (anitakooijmans@hotmail.com) me dan voor een afspraak. Je bent van harte welkom!