Afbeelding
Michael Bosboom

De luiken gaan weer open in Vreeland met Corona afterparty

Vrije tijd

VREELAND > Met de Corona afterparty viert de stichting Sterren van Vreeland op donderdag 14 april dat we elkaar weer ‘normaal’ kunnen ontmoeten, na ruim twee jaar. Op die avond verandert het dorpshuis van Vreeland in een theater waar maximaal 100 mensen kunnen kijken naar de Comedy Cowboys. Het aantal plekken is gelimiteerd zodat iedereen op een veilige manier kan zitten.

Erik Kuperus treedt die avond op met Ad-Just Bouwman. Ad-just won in 2007 de zoektocht naar een nieuw lid van het comedy-programma ‘De Lama’s’ van BNN en speelde zo’n 480 keer de rol van Victor Versteegen in de musical ‘Soldaat van oranje’. Hij is ook de oprichter van de Comedy Cowboys, een theatergezelschap dat improvisatiecomedy speelt.

De Comedy Cowboys worden muzikaal begeleid door een pianist. De samenstelling wisselt per keer. De groep speelt improvisatie comedy in de stijl van ‘De Lama’s’ en ‘Whose line is it anyway’. Ter plekke verzinnen de acteurs grappen, sketches, liedjes en raps waarvan het publiek het onderwerp mag bepalen. Het belooft dus een enerverende avond te worden met veel herkenning. 

De voorstelling begint 20.30 uur. De zaaldeuren gaan open om 20 uur. De toegang bedraagt slechts €12,50, dankzij een bijdrage van het Cultuurfonds Stichtse Vecht. Reserveren van kaarten is vanaf heden mogelijk via info@sterrenvanvreeland.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar via de dagwinkel van Aloys in Vreeland.