Afbeelding

Wilde Wingerd wint schoolbowlingtoernooi bij Bison Bowling

Lezersnieuws

MAARSSENBROEK > Afgelopen vrijdag 27 maart vond bij Bison Bowling de finale van het Schoolbowlingtoernooi plaats. Wat ontzettend fijn dat dit weer kan, en dat Bison Bowling de deuren weer openzet voor de Maarssense jeugd! 


Een deel van de voorrondes heeft al in het najaar plaatsgevonden. De laatste voorrondes moesten vanwege de lockdowns nog op 21 maart gespeeld worden. Eindelijk kon de finale dan alsnog gespeeld worden op 23 maart. 12 teams, van de groepen 3/4, 5/6 en 7/8 van verschillende scholen uit Maarssen streden om de hoofdprijs, een schoolfeest voor de hele school!!! Wie wil dat nou niet winnen!?Groep 4 van juf Celesta van de Wilde Wingerd blijkt dit jaar een kweekvijver voor bowlingtalent, maar liefst twee teams in de top 3!!! De Pokebowlers, met één speler uit groep 3, werden tweede, de Minecraft-bowlers mogen zich dit jaar de beste schoolbowlers van Maarssen noemen. Van harte gefeliciteerd Tygo, Saar, Vincenzo, Fayenna en Sabrina, goed gedaan!
Op de bijgevoegde foto vlnr Vincenzo, Tygo, Fayenna, Sabrina en Saar met hun prijzen. De wisselbeker, een bon voor het schoolfeest en ook nog een bon voor anderhalf uur bowlen met het team.