Herstart van de filmvrienden in Over-Noord

BREUKELEN > Filmvrienden van Over-Noord maakt een herstart met het vertonen van films, exclusief voor leden.


Een besloten club dus waarvan u lid kunt worden. Op 3 april en 1 mei om 14.00 uur draaien ze proef in Wijkcentrum Over-Noord, Vrijheidslaan 4 in Breukelen. Deze voorstellingen zijn zonder lidmaatschap voor een ieder toegankelijk. De toegangsprijs is 2 euro. 

U dient zich vooraf aan te melden per mail bij filmvrienden@over-noord.nl. Het Wijkcentrum kan maximaal 30 gasten ontvangen, dus meldt u aan om zeker te zijn van een plaats. Ze kijken uit naar uw komst! 

U kunt zich tevens al opgeven als lid voor het seizoen dat start op de eerste zondag van september 2022 tot en met mei 2023 door een mail te sturen aan voornoemd e-mailadres. 

Het lidmaatschap van Filmvrienden Over-Noord (op persoonlijke titel) bedraagt 5 euro per seizoen. Daarnaast betaalt men per voorstelling 3 euro (inclusief koffie en een koekje). Als lid van de Filmvrienden mag men 1 introducé meenemen, die een toegangsprijs betaalt van 4 euro.
U heeft als lid invloed op de te vertonen films. U krijgt voorafgaand aan de filmbijeenkomst een keuze uit 5 titels. De film met de meeste stemmen wordt vertoond. Qua genre denken zij aan: thriller, roman, streekroman historie, humor, (geen kinderfilm, oorlogsfilm, porno).

Oproep: bent u een filmkenner? Momenteel zijn de initiatiefnemers op zoek naar vrijwilligers die bijvoorbeeld bekend zijn met het gebruik van streamingdiensten en maandelijks 5 films aanbevelen/aanraden om te vertonen. Bekijk ook de website www.over-noord.nl.