Tennis

MAARSSEN > Op 2 april nodigt de tennisvereniging Luck Raeck op sportpark Daalseweide in Maarssen nieuwe leden (niveau 8/9) uit om op een ongedwongen manier een paar partijtjes (max. 3) te spelen tegen elkaar. Zo leer je de bruisende club en andere tennissers kennen. Deelname is gratis en er zijn leuke prijzen voor de winnaars. Graag aanmelden van tevoren zodat de club een goed speelrooster kan maken. Informatie: www. luckraeck.nl.


Natuurcursus

STICHTSE VECHT > IVN-afdeling Vecht en Plassen organiseert dit voorjaar weer een natuurcursus voor volwassenen. Ze nodigen je graag uit om samen mee op pad te gaan. De cursus bestaat uit 5 lesavonden en 5 excursies over de volgende onderwerpen: stinsenplanten, reptielen en amfibieën, wilde planten (die op elkaar lijken), waterbeheer in de Vechtstreek en korstmossen. De lesavonden zijn op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Maarssen. De eerstvolgende zaterdag om 10.00 uur is de bijbehorende excursie. De plaats van de excursie wordt bekendgemaakt op de cursusavond. De eerste lesavond is op 5 april: aanmelden is mogelijk tot 2 april via www.ivn.nl.


Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 87, M. Sloeserwij: 76. Klasse B: J. Kaashoek: 78. Klasse D: T. Timmerman: 60. Klein Kaliber Pistool (KKP). R. Boekeloo: 42, L. Delput: 76, E. v. Dommelen: 74, A. v.’t Hoff: 88, J v.’t Hoff: 53. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 86, P. Bijma: 93, M. Kaashoek: 85, T. Mulder: 85, C. Pap: 91, F. Roefs: 79, M. Schoon: 88, Chr. Timmerman: 73. Luchtpistool (LP) G. Worm: 47, D. Reimus: 70. De Districtswedstrijd tussen de 2e Teams van S.V. Loenen en S.V. Prins Hendrik werd door de Amersfoorters gewonnen met 1017 tegen 985 punten.


Breukelen Zingt

BREUKELEN > Na twee jaar is er weer een Breukelen Zingt-avond op dinsdag 5 april om 20.00 uur in de Pieterskerk. Een muzikale avond van koor- en samenzang op weg naar Pasen. Het interkerkelijk koor Credo uit Maarssen o.l.v. dirigent G.J. Hans is te gast en het orgel wordt bespeeld door Bert Elbertsen uit Ede. Het belooft een prachtige avond te worden. Zoals de traditie is zingen ze bekende liederen. De leiding is in handen van Ds. Frank Schneider. Om de kosten te bestrijden wordt een collecte gehouden. De meeropbrengst, na aftrek van de strikt noodzakelijke kosten, gaan naar Oekraïne om het ontstane leed wat te verzachten. Laat uw enthousiasme blijken met een gulle gift. De ingang is bij de achterzijdeur van de kerk. Kerk gaat open om 19.30 uur. Laat u verrassen en neem gerust iemand mee! Ieder hartelijk welkom!           


Concert

KOCKENGEN > Op zaterdag 2 april is er in de RK Kerk in Kockengen een optreden van Vocaal Ensemble Voces Lauri, aanvang 20.00 uur. Toegang gratis, collecte na afloop.