Inzamelingsactie

BREUKELEN > Op vrijdag 1 en 8 april zijn de dames van Lionsclub Lions aan de Vecht weer te vinden op de markt van Breukelen. Bezoekers kunnen bij de plaatselijke winkeliers en op de markt bonnen kopen die de Lions inzamelen voor de gevluchte families uit Oekraïne, die zijn ondergebracht in diverse kernen van Stichtse Vecht. Initiatiefnemer van de bonnen, Larissa van den Berg, vroeg de club om te helpen met de coördinatie van de inzameling. 

De handen ineenslaan en zich inzetten voor mensen in nood is de kracht van de Lionsvrouwen. ‘Samen met inwoners en kopers van bonnen zorgen we voor een warm welkom in onze prachtige gemeente,’ aldus voorzitter Hanny Fluit. 

U kunt ook een donatie doen via de crowdfundingsactie van initiatiefnemer Mike Lodder, die de gezinnen onderbracht bij vrienden, kennissen en betrokkenen. Ook buiten Stichtse Vecht. 

Kom vrijdag naar de markt in Breukelen en koop een waardebon bij een van de marktkramen of bij de winkeliers die meedoen met de actie. En lever deze in bij de statafel van de Lionsclub Lions aan de Vecht. Zo dragen we allemaal een steentje bij.


Fietsendieven

LEIDSCHE RIJN > Een mooie vangst  zondag van de politie Leidsche Rijn in Terwijde‘Door een goed oplettende melder konden wij twee verdachten aanhouden op de Fletcher Hendersonstraat in Terwijde. Zij waren maar liefst 14 (!) gestolen elektrische fietsen aan het inladen. Doe altijd aangifte als je fiets gestolen is en vermeld hierbij het framenummer van de fiets. Op deze manier kunnen wij de rechtmatige eigenaar vaak terug vinden. Staat jouw fiets hier tussen? Dan krijg je van ons bericht!’ zo laat de politie Leidsche Rijn weten.