Drummen

MAARSSENBROEK > Op maandag 11 april geeft Jeff Jameson Drumschool in samenwerking met Bison Bowling Maarssen een benefietconcert voor Oekraïne. Tijdens het concert zullen verschillende drum- en gitaarstudenten, uitgelicht door een gigantische lichtshow, een optreden geven in het bowling centrum. Ook zijn gedurende de show verschillende leden van de Maarssense band The Rivals aanwezig om de studenten live te begeleiden. Het concert begint om 18.00 uur en zal waarschijnlijk eindigen rond 19.30 uur. Kaartjes aan de deur zijn verkrijgbaar voor 5 euro. De volledige opbrengst van de kaartverkoop zal worden gedoneerd aan GIRO 555 in het belang van Oekraïne.


Gratis Lezing

BREUKELEN > In de Boekenweek komt Mariëtte Middelbeek naar boekwinkel Van Kralingen voor een gratis lezing op donderdag 14 april om 20.00 uur. Kom luisteren hoe Mariëtte door de historie van het Loenense huis 'Vegtlust' geïnspireerd werd tot het schrijven van de trilogie Vrouwen van Vechtlust, waarvan nu het eerste deel, 'Anna', is verschenen. De beschikbare plaatsen zijn beperkt, graag vooraf reserveren, bel (0346) 261357 of mail boekhandelvankralingen@libris.nl. 


Jan Campert

MAARSSEN > Voor de Wilde Vaart (waterscouts in de leeftijd van 16 tot 18 jaar) is de Jan Campertgroep op zoek naar enthousiaste leiding. Vanaf april zeilen ze wekelijks op de Loosdrechtse plassen op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur. Je moet vooral affiniteit hebben met kinderen in deze leeftijdsgroep. Je moet zin hebben om te gaan zeilen. En als je ook nog zin hebt in wat avontuur, komt dat helemaal goed want ze gaan ook een keer op zomerkamp en gaan ze tussendoor ook nogal eens een weekendje weg. Als aanvulling in dit team, zoeken we iemand van 21 jaar of ouder met een gezond portie pit. Neem contact op met groepsbegeleider@jancampertgroep.nl. Ze zoeken ook nog leiding voor de bevers (jongens en meisjes van 5-7 jaar). Hiervoor hanteren we een minimumleeftijd van 17 jaar. Kijk op www.jancampertgroep.nl.


Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 82. Klasse A: J. den Boer: 92, J. v. Egmond-v. Asselen: 74. Klasse B: M. J. v. Egmond: 43, J. Kaashoek: 74. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 70, L. Delput: 76, A. v.'t Hoff: 89. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 87, M. Kaashoek: 90, N. Looyenga: 93, C. Pap: 90, F. Roefs: 81, M. Sloeserwij: 94, Chr. Timmerman: 54..Luchtpistool. D. Reimus: 78, G. Worm: 42.


Oranjebraderie

MAARSSENBROEK > Op Koningsdag is er rond het kerkcentrum/dorpshuis De Ark weer een gezellige Oranjebraderie. Voor de clusters speelgoed, curiosa, kleding, Waterlooplein en boeken en platen zoeken we mooie tweedehands goederen. De inzamelavonden zijn donderdag 14 april van 20.00 tot 21.00 uur en vrijdag 22 april van 19.00 tot 20.00 uur bij De Ark. Informatie: Mario van Dijk 06-16077338.